המקלדת החינמית מגיעה עם 8 מוג׳יס בסיסיים. לרגל ההשקה ניתן יהיה להוריד את כל חבילות ההרחבה ללא עלות וליהנות מ-16 מוג'יס חינמיים.
איך זה עובד?
1. לאחר הורדת האפליקציה ישנו הליך הרשמה קצר.
2. בתוך ממשק האפליקציה מצלמים על רקע חלק ותאורה טובה סלפי, מומלץ לעשות פרצוף למצלמה.
3. אלגוריתם עיבוד תמונה מתוחכם הופך את הסלפי לאיור אישי של המצולם ומציע התאמה ידנית של צבע עור, עיניים ושיער.
4. ע"י מעבר בין התבניות השונות, ניתן להתאים את האיור ולהוסיף לו אביזרים ואלמנטים נוספים, שהופכים אותו למוג'י.
5. המוג'יס נשמרים במקלדת, שמתקינים על המערכת הפעלה וניתן לשלב אותם כסטיקרים בכל האפליקציות להעברת הודעות (ווטסאפ, וייבר, פייסבוק מסנג׳ר וכד').
6. ניתן לשלוח ולקבל מוג'יס גם למשתמשים שלא משתמשים באלפיקציה.
בדצמבר 2015 קים קארדשיאן השיקה את האפליקציה Kimoji, שמאפשרת שליחה של אימוג'ים בדמותה, כחודש לאחר מכן הצטרף גם הזמר ג'סטין ביבר והשיק את אפליקציית Justmojiהמציעה אימוג'ים בדמות,ו ובאוגוסט 2016 השיקה אלן דג'נרס את Exploji. אך מה שהיה עד כה נחלתם של הסלבס, זמין כעת למי שמעוניין ליצור ולשלוח אימוג'י בדמותו. על צורך זה עונה מוג'יס.
הסטארטאפ פאנימוד נוסד ע"י שלומי בן עטר (CEO), מאי הרשקוביץ רשף (COO) ואלי בסון (Chairman).
המשקיעים הם רז עודד יו"ר קבוצת או.אר.סי שהשקיע באמצעות חברת ראם הנמצאת בשליטה משותפת עם האחים נקש.
שלומי בן עטר: "מוג׳יס נותנת לכל משתמש את הפלטפורמה ליצור לעצמו מקלדת אמוג׳יס המבוססת על הפנים שלו. אם עד היום רק מפורסמים עשו לעצמם מקלדות פרסונליות, עכשיו כל אחד יכול. השוק צריך וצמא למוצר כמו מוג'יס.
בעידן בו הביטוי "סלפי" שגור בפיו של כל בעל סמארטפון ורובם משתמשים במקלדת האימוג'יז, ויש מיליונים כאלה בעולם, זה רק מתבקש שתקבל אימוג'י שהוא אתה.
מיד לאחר שיצרת אימוג'יס/סטיקרים שלך, הפכת את חווית השיחה למשהו שטרם נראה כמוהו. טכנולוגית זיהוי הפנים המהפכנית שפיתחנו לוקחת את המושג אימוג'י או סטיקר כמה שלבים למעלה, למשתמש יש את החופש לצלם את עצמו בכל הבעה שיבחר (עם קצת הכוונה מהבמאי שלנו) והוא מקבל מה שהוא התכוון אליו״.
הערה חשובה: אין לראות בפרסום התוכנה באתר בגדר המלצה, או להצביע על כך שהיא נבדקה על ידי האתר. מומלץ לכל קורא לבחון התאמת כל תוכנה, שירות או יישום לצרכיו ולדרישותיו, גם אם הם מסופקים בחינם.