Telecom News - מדריך לגולש הסלולרי המסוגר בבית: יש כבר האטה. מי הספק הכי מהיר כעת?

מדריך לגולש הסלולרי המסוגר בבית: יש כבר האטה. מי הספק הכי מהיר כעת?

דף הבית >> חדשות הסלולר והמובייל >> מדריך לגולש הסלולרי המסוגר בבית: יש כבר האטה. מי הספק הכי מהיר כעת?
משבר הקורונה: הנפילות של רשתות הסלולר תגענה, זה רק עניין של זמן. כרגע, יש מספיק קיבולות לחברות הסלולר לספק את עומסי הגלישה הסלולרית.  אולם, התחילה האטה די ניכרת, שזה היה די צפוי . זאת, מנתונים של סלקום, פלאפון ופרטנר/הוט מובייל. מי הספק הכי מהיר בגלישה הסלולרית כעת? 
מדריך בסיסי לגולשים באינטרנט הסלולרי, שלא מבינים מה נפל עליהם במסגרת מגפת הקורונה, כאשר ישראל הידרדרה החודש למקום 87 המביש והמחפיר בגלישה הסלולרית בעולם. בנוסף, צרור עצות שימושיות בתחום הגלישה הסלולרית. 
עדכונים בסוף הכתבה

מאת: אבי וייס, 25.3.20, 12:15דונאלנד טראמפ

מה ההבדל בין ממשלת ישראל ומשרד התקשורת הישראלי לבין ממשלת ארה"ב והנשיא האמריקאי (דונלד טראמפ - בתמונה משמאל)?

די פשוט להבין את זה. הלילה, נשיא ארה"ב, באמצע "מהומת האלוהים הקטסטרופלית" הקיימת בארה"ב בעניין מגפת הקורונה, הוא חתם (כמפורט כאן) על 2 חוקים (לא אחד, 2 חוקים), לקדם במהירות את פריסת 5G, כחלק מקידום הכלכלה, המשתמשים, הספקים ושוק התקשורת בארה"ב. 

זאת, אחרי שב-2018 דונלד טראמפ חתם על צו נשיאותי מעודכן (הצו הראשון היה של הנשיא לשעבר אובמה), צו המגדיר את מדיניות הממשל האמריקאי לגבי 5G (מפורט כאן), וב-2019 תמך בהכנות לכניסה של ארה"ב ל-6G (ארה"ב הייתה שניה אחרי פינלנד ובמקביל לסין), כמפורט כאן

ובישראל? אנו תקועים עם 4G ובחלק מהמדינה עדיין עם 3G. הצעותיי בנושא (למשל כאן) נזרקו למגרסה, ולכן ישראל במקום המכובד 87 (!!), כשבעשורים הקודמים היינו בצמרת הטבלה העולמית, במקום 2-3. זו נפילה של 4 מקומות רק בחודש האחרון, אנו נמצאים ממש היום, במקום "ממש טוב", בין מלזיה וסרילנקה... כמופיע בתצלום הבא:
SPEEDTEST 

התודות לנתון המזעזע והמחפיר הזה מופנות לאיש שמצוי בתמונה כאן משמאל (מנכ"ל משרד התקשנתי כהןורת, נתי כהן), וכמובן התודות מופנות גם ל-2 שרי התקשורת, שנתנו לו יד חופשית להרוס את שוק התקשורת, איוב קרא ודודי אמסלם.

שמם ייחקק באותיות זהב, בלוח הזיכרון של מחריבי שוק התקשורת בישראל.  

מה מצב הגלישה הסלולרית כרגע?
כרגע, יש האטה (מייד אציג מספרים), אבל המצב עדיין בשליטה. יש לזה כמה סיבות מרכזיות:
  • היקף הנסיעות בכלי רכב ירד דרמטית ולכן השימוש באפליקציות, שנעשה בהן שימוש בכלי רכב, שזוללות רוחב פס דוגמת Waze ירד. מול זה, יש עלייה המקזזת את הירידה הזו וזה תחילת שימוש המוני בכלי מדיה חברתית לתקשורת בין אישית ומשפחתית, דוגמת Zoom, וכלים מקבילים ל"עבודה מרחוק" דוגמת WebEx של סיסקו ו-Teams של מיקרוסופט. כ"כ, יש עלייה בשימוש בכלים חברתיים דוגמת WhatsApp ופייסבוק, שימוש מוגבר במשחקים מקוונים וצפייה בסרטים ווידיאו בסלולר. זה זולל רוחבי פס בצורה פראית. 
  • הקיבולות של החברות הגדולות, שעליהן נשענת תעבורת הסלולר בישראל: פלאפון, סלקום ו-PHI (פרטנר - הוט מובייל), כולל כל החברות האחרות, ש"רוכבות" על הרשתות הללו, עדיין די מספקות (אפשר לראת זאת גם בגרפים של IIX. מה זה? ראה במאמר הקודם: "מדריך לגולש המסוגר בבית: מתי האינטרנט שלו יאט או יתנתק ולמה ומה הפתרון". כל החברות הגדילו את הקיבלות הללו והן עדיין מגדילות. כך, שכרגע יש רק האטה. אולם, הנפילות תגענה, זה רק עניין של זמן.
  • החברות קיבלו תוספת של תדרים באופן זמני ממשרד התקשורת, בגלל שעת החירום, כדי לענות על ביקושים חריגים ועומסים. חשוב להדגיש, שפלאפון הייתה ונשארה הטובה ביותר עם הביצועים הטובים ביותר מבין 3 החברות (ברוב שטח המדינה), בתחום הגלישה הסלולרית למה? הסברים כאן
כמעט כל הגולשים יודעים למדוד ביצועים ברשת האינטרנט הסלולרית. הכלי הכי נפוץ הוא Speedtest, בגרסאות לאייפון ולאנדרואיד. למתוחכמים יותר, מומלץ להשתמש בכלים די מדליקים דוגמת Meteor ו\או OpenSignal

בישראל, אין שום מקום, שבו מוצגים לציבור נתוני השוואה של חוויית הגלישה בסלולר, כמו שיש במדינות רבות בעולם. בריטניה מובילה בנושא של הצגת נתוני חוויית השימוש באינטרנט הנייח והנייד, דרך כל הספקים. משרד התקשורת הישראל, התרשל בנושא, כהרגלו. דיווחתי על כך כבר ב-2014 - כאן וכאן, אבל את משרד התקשורת זה בכלל לא עניין. במשרד התקשורת "לא סופרים את הצרכנים והציבור ממטר".

לכן, הדרך היחידה לדעת נתון כלשהו, היא מדידות חוזרות ונשנות של כל גולש וגולש בסלולר. אם מרגישים ירידה בביצועים, יש לשקול להחליף ספק (במיוחד אם אחרי שמתלוננים בפניו, לא חל שיפור בביצועי הגלישה אצל אותו ספק). הבעיה היא, שהניודים נתקעו לתקופה הקרובה. התודות לאותו משרד תקשורת (כאן) ששכח, שתפקידו לעבוד בשירות הציבור. 

קצת נתונים מהיומיים- שלושה האחרונים:

כמה נתונים מייצגים, משלל מדידות חוזרות ולאורך ימים, שנתרמו מאחד מקוראינו הנלהבים מהצפון, שמבצע מדידות שוטפות בכל 3 רשתות הסלולר של ישראל, כל הזמן. הסברים לנתונים יש בהמשך, לקוראים היותר מתוחכמים, ממש אחרי הגרפים.
הקורא הזה משתמש במדידות במכשירים סלולריים (אייפון ואנדרואיד) הכי חדישים שיש בשוק ומודד שוב ושוב ב-2 מכשירים במקביל (אחד אייפון ואחד אנדרואיד), כל רשת:

א. סלקום:
האטה ניכרת בביצועים, אם כי הביצועים עדיין סבירים ונסבלים. 
מומלץ לעקוב מקרוב, אם הירידה בביצועים ממשיכה. 

המדידות הן ברשת +4G (כלומר: דור רביעי פלוס, ראה סימון מצד ימין למעלה), כשהביצועים ברשת כזו אמורים להיות בערך פי 3 עד פי 6 יותר טובים מזה.
סלקום

ב. פלאפון
האטה בביצועים, אם כי הביצועים עדיין די טובים (לרשת 4G) ובהחלט נסבלים. 

מומלץ לעקוב מקרוב, אם הירידה בביצועים ממשיכה. 
פלאפון

ג. רשת PHI (פרטנר הוט-מובייל):
ביצועים מחפירים ובלתי קבילים. 
מומלץ להתריע לחברה, שאם המצב לא ישתפר, יש סיכוי לנטישה של הספק ומעבר לחברה אחרת. 
פרטנר

יודגש, שכל הנתונים ,שהוצגו כאן, הם מבית אחד בצפון (אני ביצעתי מדידות משלי, והן די דומות, במרכז הארץ, אם כי רשת PHI קצת יותר טובה במרכז הארץ, מזה המוצג כאן), ויודגש, שהנתונים הללו אינם מייצגים את המצב בכל המדינה. כל גולש יכול למדוד את הביצועים של הספק הסלולרי שלו ולהגיע למסקנות בעצמו ונשמח לקבל משובים בעניין זה.
סרטון יוטיוב של מנכ"ל פרטנר איציק בנבנישתי אודות היערכות החברה במצב החירום - יש כאן

כמה תוספות, הסברים והמלצות לקוראים היותר מתוחכמים:
  • ברשת +4G ניתן לקבל תיאורטית עד 150 מגה. הסברים נוספים יש במאמר: "היכן גולשים מתחילים לקבל קרוב ל-150 מגה בערוץ היורד בסמארטפונים?". בנוסף לרוחב הפס הנמדד, יש עוד 3 פרמטרים, שנמדדים ב-Speedtest וזה ה-Ping, ה-Jitter וה-Packet Loss. מה זה? יש הסברים בלינקים במאמר, או שניתן למצוא הסברים בגוגל באינטרנט.
  • כדי לקבל את הביצועים הטובים הללו, יש צורך שהסמארטפון (בעל יכולות כאלו) יחובר לאנטנה הסלולרית במינימום של 20 מגהרץ. איך אני יודע אם התחברתי ב-20 מגהרץ או יותר (או פחות)? הסברים יש במאמר: "איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל?". מי שיקרא את המאמר, יגלה, שבעת כתיבתו (2015), פרטנר הייתה ספק הסלולר המהיר בישראל. הפטנט הכושל, שנקרא "שת"פ אנטנות", פרי המצאת אבי ברגר, הרן לבאות (שניים מ"כוכבי" תיק 4000") ובאישור השר דאז גלעד ארדן, הוביל לנפילה של רשתות הסלולר של פרטנר וסלקום, מבחינת הביצועים. אין פלא, שאנו במקום 87 בעולם. בכתבה הזו יש עוד כמה טיפים חשובים. למשל, איך יודעים לאיזה אנטנה סלולר אני מחובר ואיך מוצאים את אנטנות הסלולר הקרובות לבית שלי. מידע נוסף על מיקומי האנטנות בישראל, יש באתר הזה, של המרכז למיפוי ישראל.
  • איך אני אדע מתי האינטרנט הסלולרי שלי יתנתק? הסברים נרחבים יש בכתבה: "מדריך לגולש המסוגר בבית: מתי האינטרנט שלו יאט או יתנתק ולמה ומה הפתרון". יש להסתכל על העומסים של 3 הספקים הגדולים ב-IIX, ולהסתכל על שעות העומס. היות ואין אתר המרכז את הנתונים של חוויית הגלישה הסלולרית. פשוט צריך כל הזמן למדוד, אם חווים עומסים, נפילות ובעיות בגלישה. חשוב גם להתלונן בפני ספק הסלולר אם יש בעיות בגלישה. ניתוח מקצועי מעניין נוסף על הבעיות ביציבות רשתות הסלולר בישראל, יש כאן בגלובס
  • למי שזקוק לשרידות ויתירות של החיבור שלו לרשת האינטרנט הקווי, מומלץ להזמין נתב סלולרי מספק הסלולר שלו (או לרכוש נתב כזה אצל ספק ציוד המוכר נתבים סלולריים) ולקבל חיבור כפול לאינטרנט, גם דרך רשת הסלולר. כמובן, שחשוב לבחור ספק סלולר המספק ביצועים בבית, שבו אתה גר \ נמצא, אחרת הנתב הזה יהיה חסר כל תועלת מעשית. תשומת לב, שיש לחברות הסלולר הגדולות אפשרות גלישה ושיחות דרך ה-WiFi, בשירות הנקרא WiFi Calling ובטכנולוגיית VoLTE, אם הסמארטפון תומך ביכולת הזו. אולם, זה אינו מכפיל את החיבור הקווי לבית, כי השירות הזה משתמש בנתב הביתי הקיים וברשת ה-WiFi של הנתב הביתי הקיים. לכן, רק בנתב נפרד ונוסף לסלולר, מכפילים את רוחב הפס הקווי הביתי. בהחלט מומלץ לשקול את ההשקעה בקו נוסף לאינטרנט - דרך ספק הסלולר, כל עוד בוחרים ספק סלולר, שמספק רוחבי פס טובים בסלולר. 
  • יש עוד אופציה, של שימוש בגלישה הסלולרית בבית למחשבים מכל סוג (לרבות טלוויזיות חכמות), והיא ע"י הפיכת הסמארטפון ל"נתב אלחוטי נייד". האופציה הזו קיימת כמעט בכל הסמארטפונים הנמצאים בידי הציבור. אולם, יש כמה מגבלות חמורות לשיטה הזו: 1) יש צורך, שהסמארטפון יהיה מחובר לטעינה החשמלית כל הזמן, או רוב הזמן, כי השיטה הזו זוללת מתח מהסוללה באופן ממש פראי. 2) טווחי השידור של ה-WiFi מהסמארטפון מאוד מוגבלים, כמה מטרים ספורים וזהו. כלומר: זה יכסה בקושי רק חדר אחד בבית. אמנם אפשר לרכוש "מגדיל טווח" ל-WiFi, אבל זה לא ישפר בהרבה מה שממילא די חלש והוא נקודת התורפה: הסמארטפון. מומלץ, שאם רוכשים מגדיל טווח לרשת האלחוט, לחבר את מגדיל הטווח הזה אל הנתב הקווי. 3) למי שיש חבילות לא גדולות לגלישה מספק הסלולר שלו, החבילה הזו תיגמר מהר ואז משלמים מחירים ממש מופקעים על הגלישה הסלולרית. לכן, יש לבדוק הגדלת חבילת הגלישה. מכאן, שנתב סלולרי במספר סלולרי נפרד, עם חשבון Data בלבד, שמחובר לספק סלולר שמספק ביצועים (כרגע פלאפון מובילה, כפי שכבר ציינתי כמה פעמים. אבל זה לא ייתרון נצח ויש למדוד כל הזמן, כי יש שינויים). פתרון כזה, של נתב סלולרי במספר נפרד, הוא חלופה טובה הרבה יותר, לגלישה בבית, גם מהרשת הסלולרית. זה מספק "יתירות" ויכולת "לפזר עומסים" בין הגולשים בבית ובין המכשירים מחוברים לאינטרנט, מכשירים מכל הסוגים שיש בבית. 
עדכון 31.3.20: פלאפון תאפשר לכלל לקוחותיה, בכל המסלולים, החל ממחר 1.4.20 , גלישה ללא הגבלה באפליקציית ZOOM ובאפליקציית Skype. מדובר גם בלקוחות, שאינם מנויים על חבילת גלישה. ללקוחות בעלי חבילת גלישה השימוש באפליקציות לא יגרע מנפח החבילה שברשותם. ההטבה תינתן באופן אוטומטי ולא צורך בפניה לשירות וללא צורך בהרשמה מוקדמת ותהיה בתוקף עד ה-30.4.20 ההטבה לא תינתן ללקוחות פריפייד וחלה בגבולות ישראל.

עדכון 1.4.20: גם סלקום מאפשרת ללקוחותיה גלישה כנ"ל לחודש ימים, ללקוחות פרטיים שאינם טוקמן. צריך לבצע הרשמה באתר החברה.
 
CORONA SMARTPHONE FREE



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 





2.12.24 - Telco 2024

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים