Telecom News - הצלחה מדהימה של Google Cloud בגלל מודל של חיוב לפי דקת שימוש

הצלחה מדהימה של Google Cloud בגלל מודל של חיוב לפי דקת שימוש

דף הבית >> שירותי עננים ואחסון מידע >> הצלחה מדהימה של Google Cloud בגלל מודל של חיוב לפי דקת שימוש
הצלחה מדהימה של Google Cloud בגלל מודל של חיוב לפי דקת שימוש
מאת: אבי וייס, 4.11.15, 17:20ניר חינסקי
 
תוך שנתיים מאז כניסתה לשוק שירותי הענן בישראל השיגה גוגל את כל מתחרותיה במהירות הצמיחה, בזכות כמה עקרונות חדשים המשנים לגמרי את תהליכי קבלת ההחלטות והתפיסה של מנהלים ועובדים. ובנוסף, היתרונות של קומת "קמפוס תל אביב" לסטארטאפים בבית גוגל.
 
"כדי למנוע את המלכודת, שהמתחרים טומנים למשתמשי הענן בארגונים ובעסקים, אנו מספקים כל שירות וכל פתרון על בסיס קוד פתוח", מתאר ניר חינסקי, מנהל Google Cloud Platform אזור) MEA המזרח התיכון ואפריקה), חברת גוגל. "אחד הנושאים, שאנו מדגישים בפני המנהלים ואנשי ה- IT הוא, שלנו אין את השיטה הנקראת Vendor Locked ('לכידת ספק'). הפתרונות שלנו, גם בעולם ה-IaaS וה-PaaS ב-Google Cloud הם פתרונות, שיכולים לחבר בין כל פתרון קיים בלי להיות כבול אליו לעולמים. אנו מציעים להתחבר לענן בכל תצורה, גם היברידית וגם כתוספת לרשת פנימית, שיש בה ענן פרטי סגור".
 
קיימתי ראיון בלעדי עם ניר חינסקי (בתמונה), שחשף בראיון בלעדי קודם את היחידה, שהוא הקים ומנהל בגוגל בת"א ואת השירותים, שגוגל החלה להציע בענן ללקוחותיה. חזרנו אליו כדי לשמוע על החידושים, ההצלחה בשוק הישראלי ומימוש הרעיון של Cloud 3.0.
 
שאלה: מהיכן צמחה התמיכה החזקה שלכם בסטארטאפים?
ניר חינסקי: "אם תסתובב בקומת הסטארטאפים בבית גוגל בת"א תראה, שאין שם שום פרסומת של השירותים שלנו. אנו לא מוכרים ולא משווקים את גוגל בקומת הסטארטאפים. המקום הזה מוקדש לטכנולוגיות, שהסטרטאפים מפתחים בעצמם.
 
זה פתוח לכולם, גם לסטארטאפים המפתחים על פלטפורמות מתחרות בגוגל. תמצא כאן סטארטאפים, שעובדים עם מערכות של מיקרוסופט, אמזון, אפל ועוד. יש לנו תכנית לסטארטאפים לשימוש בענן שלנו. אולם, אנו לא בודקים את הסטארטאפים באיזה ענן הם משתמשים. זו החלטה בלעדית שלהם.
 
המטרה שלנו מאוד ברורה: לקדם טכנולוגיות חדשות. לכן, הקומה הזו מוקדשת לטכנולוגיות ולא למכירת וקידום המוצרים שלנו. לא במקרה קראנו לזה 'קמפוס תל-אביב' ולא 'קמפוס גוגל'. כי זה קמפוס של הסטארטאפים למטרות קישור בין הסטארטאפים בינם לבין עצמם ובינם לבין משקיעים ומנטורים ופיתוח הדרכות וקורסים לפי הצרכים של הסטארטאפיסטים.
 
אנו משקיעים לא מעט בהכשרות, מאפשרים ליזמים ללמוד ולהיות בקשר עם ההתפתחויות הטכנולוגיות הכי עדכניות שיש, עם המרצים הכי טובים שיש. זה ללא עלות וללא דרישה לתמורה. זו השקעה נטו לטובת הקהילה. כי אנו מאמינים בחזון של התרומה לקהילה הזו של היזמים. זה הקסם של ההצלחה של המקום הזה.
 
לקומה הזו יש גם יתרונות מנקודת המבט שלנו. אנו מפתחים כושר שיפוט לגבי מה שאנו רואים בקומת הסטארטאפים. בשנה החולפת ראיתי מעל ל-700 סטארטאפים. זה מפתח אצלנו את היכולת להבחין: מי יכול להצליח ומי הוא רק Me Too ולא מביא כל בשורה לשוק. אנו רואים המון אנשים מוכשרים ורעיונות טובים. מה שייראה מתאים לנו, נבחן שת"פ או השקעה בו. זה ממש מרגש לראות מה שעושים כאן, דברים ממש חדשים המשנים את העולם. ככה גם גוגל החלה את דרכה, אבל בזמנו לא היה קמפוס של תמיכה לסטארטאפים כמו שיש היום כאן".
 
ש.: מה התחדש בגוגל בחצי השנה האחרונה?
ת.: "קיימנו אירוע מדהים, שקראנו לו Next, עם מעל ל-1,200 משתתפים. זה יצר בבת אחת מודעות ענקית בשוק לנוכחות שלנו וכך הכרנו את השוק הפוטנציאלי שלנו מקרוב והשוק הכיר את הפתרונות הקיימים והעתידיים שלנו. זו הייתה הצלחה בכל קנה מידה ובכל הסגמנטים של השוק.
 
די ברור, שבשוק הישראלי יש חברות, שרצות קדימה ויש כאלו שעדיין עושות זאת בצעדים קטנים ומדודים ובודקות כל הזמן את הכיוונים והלכי הרוח. אולם, ממה שאני מכיר היום את השוק, אין מנמ"ר שנושא הענן לא נמצא בראש סדר העדיפויות שלו.
 
הלקוח שלנו יכול להריץ את מה שאנו מספקים על כל פלטפורמה ובכל מקום. כך, נשמרות כל השקעות העבר בטכנולוגיות ואנו לא מכריחים את הלקוח להישאר לנצח על הפלטפורמות של גוגל. הלקוח יכול לפתח פתרונות בעצמו, כי הכל קוד פתוח. אם הוא לא רוצה או לא יכול לפתח, אנו מספקים לו שירותים מנוהלים.
 
אנו לא מאמינים בגישה של לכידת לקוחות. זה חסר תוחלת. זה גם דורש מהלקוח להמר על טכנולוגיות ועל ההשקעות שלו. זו לא הדרך שלנו.
 
גוגל מאוד מקדמת את עולם הקוד הפתוח ואנו משחררים החוצה כל הזמן פיתוחים, שהבשילו אצלנו, כדי שקהילת המפתחים תוכל ליצור ולהציע פתרונות ואינטגרציה על כל פלטפורמה עם מה שפיתחנו.
 
אחד החידושים שלנו הוא DataFlow, שזה משמש גם כ-ETL as a Service (ר"ת: Extract, Transform, Load), שירות, שהחל בגוגל לצרכים פנימיים, ופתחנו את השירות לכולם וניתן ליישם זאת על כל ענן.
 
כ"כ, שחררנו את מערכת CKE (ר"ת: Engine Kubernetes (Container, מערכת של קוד פתוח, שבמרכזה פלטפורמת Kubernetes עם קהילת מפתחים ענקית בגישת ה-DevOps. זו מערכת לניהול קונטיינרים, דהיינו: אפליקציות, גם מאוד ישנות, שיכולות לרוץ באופן טבעי בענן. זאת, בתוך 'מעטפות' הנקראות קונטיינרים (Docker containers). הקמנו ארגון, שאליו הצטרפו כל השחקנים בשוק וכיום זו קהילה תוססת, שגם כל המתחרים שלנו הם חלק ממנה.
 
כך, כל לקוח יכול לבחור מה הוא רוצה וצריך. הוא יכול לשמור על השקעות העבר שלו ולהעביר אפליקציות באמצעות הקונטיינרים לכל ענן, שהוא יבחר".  
 
ש.: איך אתם עומדים מול הפתרונות החדשים לענן היברידי של VMware?
ת.: "יש לנו שת"פ מאוד מוצלח עם VMware. זה מאפשר לכל לקוח לבחור את הענן הציבורי שלו. זה מאפשר ללקוח לבחור את ענן ה-Storage שלו גם על הענן שלנו.
 
נגמר עידן הכבילה של הלקוח בעולם ה-Storage. הכל עובר שקוף לענן, באמצעות אותה קונסולה של ניהול הקיימת כבר ללקוח. כדי שהפתרון הזה יעבוד חלק חיזקנו את החיבורים בסיבים אופטיים בין העננים של גוגל לבין העננים של VMware ברחבי העולם.
 
בשת"פ הזה, הלקוח יכול להחליט מה הוא מפעיל בענן: Storage, BI, DNS, ,Big-Data Security, SQL, Load Balancing, או כל שירות אחר. הלקוח יכול דרך הקונסולה של VMware לבחור באופן שקוף וקל את השירותים, שאנו מספקים בענן ושהוא זקוק להם, בסביבת עבודה, שהוא כבר מכיר ורגיל אליה".
 
ש.: מה קצב אימוץ של הטכנולוגיות הללו בישראל?
ת.: "יש רבים, שכבר נמצאים בענן ואני מעריך, שזה ילך ויגבר, כולל בארגונים מאוד שמרניים הכפופים לרגולציות נוקשות.
 
רבים פונים לפתרונות ענן פנימיים בתשתיות הפנימיות. אבל די מהר נתקעים בבעיות של החלפת תשתיות, תחזוקת ציוד, שדרוגים, תמיכה ועוד. יש בעיות במהירות היציאה והיישום של שירותים חדשים ללקוחות הקצה. הבעיה החמורה ביותר,שהם נתקלים בה, היא נושאי גיבויים, שרידות, המשכיות עסקית והתאוששות מאסון.
 
כיום, ברמת השירות שלנו, בלחיצת כפתור אתה קופץ בין עננים. ה-Time To Market בענן הוא אפס. זה משנה לגמרי את תפיסת העולם של ארגונים. כל ארגון עושה את השיקול שלו ואני מאמין, שהמנהלים רואים את היתרונות ביציאה לענן.
 
אחד הפתרונות, שמלהיבים את המנהלים, הוא ה-Near Line Storage. עולה ללקוח לכל היותר 10 דולרים לנפח של טרה של אחסון מידע. אנו מספקים במחיר הזה גיבוי בענן עם 8 עותקים של המידע, מה שמכסה כל צורך של DR והמשכיות עסקית. ההתאוששות מאסון היא תהליך הלוקח לכל היותר 3 שניות. הימים של גיבויים בקלטות נגמרו. זה לא ריאלי ולא נותן פתרון לשום דבר. הפתרון בענן זול, זמין, אמין עם שירות DR מלא כחלק מהפתרון.
 
יש פרויקטים בישראל, שסיפקנו להם פתרון עם חברת הסטארטאפ הישראלית CloudEndure, שהיא אחת מרשימת הפרטנרים הרבים שלנו, פתרון, שמספק DR as a Service בין עננים, גם מספקי עננים שונים, לרבות יכולת לשנע בסיסי נתונים ויישומים בלחיצת כפתור בין עננים שונים. זו רק דוגמה אחת ליכולות, שניתן לקבל בתחום הגיבוי וההמשכיות העסקית בשירותי הענן.
 
בשביל מה לקנות עוד ארונות מחשב, עוד דיסקים, שלא מנצלים אותם, עוד חשמל ועוד מיזוג אוויר ותחזוקה? אפשר לשלם באמת על מה שצריך וזה מביא יתרון מיידי וברור לארגונים. כל לקוח, שנתנסה בזה פעם ראשונה, מיד זה מביא לו תאבון לרצות את הפתרון המלא.
 
אנו לא אומרים ללקוחות: 'בואו תעבירו את ה-Data Center שלכם אלינו'. זה לא מציאותי. אנו אומרים להם משהו אחר לגמרי: 'מה שאתם צריכים ויכולים לעשות בענן, בואו תעשו זאת, אם אתם לא יכולים לעשות זאת אצלכם בבית'. אני לא מאמין בשכפול מידע מהבית לענן. זה Hosting ולא שירותי ענן.
 
הענן זה מסע. זה לא Hosting. הענן עצמו אינו מטרה. השירותים הם המטרה. הענן מאפשר שירותים, שלא היו קודם. המעבר לענן מאפשר מה שלא ניתן קודם, כי כולם רוצים היום פתרונות On-Demand, רוצים פתרונות ניידים. הם רוצים להעביר את רמת האמון של הארגון לכל מקום. הם רוצים יכולת לצאת מאוד מהר לשוק עם שירות חדש.
 
בנוסף, תחשוב על עלות הטעות. בהשקעה בענן עלות הטעות שלך היא אפסית, מול טעות של רכישת ציוד, תשתיות ומערכות הנכנסות פנימה לארגון. כך, כל מנהל יכול לקבל גמישות בקבלת ההחלטות שלו, גם אם טעה בכיוון. התיקון של זה בענן פשוט, מהיר וזול. זה מאפשר לקחת יותר סיכונים ולהתנסות ביותר יישומים".  
 
ש.: מה מצבכם בשוק הישראלי מול המתחרים?
ת.: "התחלתי בתפקיד בספטמבר 2013. הייתי אז לבד, ממש לבד, כשהקמתי פעילות חדשה מאפס. היום, יש לי כבר צוות של 7 אנשים ובקרוב 8 אנשים. זה לא הסוף של הגידול שלנו. כל רבעון אנו גדלים גם במכירות וגם באנשי צוות.
 
כל מי שעוסק במכירות יודע את המשמעות של גידול באנשי מכירות. אנו פשוט בעלייה עצומה בכל האזור שלנו, מתורכיה בצפון ועד דרום אפריקה בדרום, כולל ישראל. גדלנו בשוק הישראלי באופן אקספוננציאלי".
 
ש.: למה לקוחות בוחרים בכם?
ת.: "לדעתי, הסיבה העיקרית היא, שאנו מחייבים את הלקוחות על פי דקה. זה מודל, שאין אצל שום מתחרה. הלקוח משלם בדיוק על כל דקה של שימוש, של צריכה. אין תשלומים מראש, אין התחייבויות מראש, אין מתנות מיותרות ואין כל טריק שיווקי אחר, שעושים המתחרים שלנו כדי לכבול לקוחות.
 
ההנחות ללקוחות הם על פי שימוש. יותר דקות - יותר הנחה. לא צריך לנהל מו"מ איתי עם ההנחות. אין אצלנו דבר כזה. הכל גלוי וידוע ונמצא באתר.
 
הרעיון של Per-Minute Billing הוא בשורה לשוק הישראלי וזה גם מתגמל את הלקוחות: השתמשת ביותר, תשלם פחות, בלי התחייבויות מראש ושום טריק שיווקי ועלויות נסתרות.
 
לכן, במצב כזה אני צריך להוכיח את עצמי ללקוחות כל יום, שאני טוב ומשתלם עבור מה שהם מבקשים וצורכים. אני צריך להוכיח כל רגע, שהפלטפורמה שלי היא הכי טובה והכי מספקת, כי הלקוח בכל דקה יכול להחליט לעזוב אותי. זו החלטה שלו נטו.
 
מחקרים בלתי תלויים מראים, שאנו זולים בממוצע ב-30% מול כל מבצע של כל מתחרה אחר בעולם שירותי הענן. לנו אין מחירון מבצע. זה המחיר שלנו שכל הזמן יורד, כי העלויות שלנו יורדות בגלל ירידת מחירי הציוד וההתייעלות המתמדת שלנו. בשנה האחרונה הורדנו מחירים כבר 4 פעמים. כל הורדת מחיר מביאה ליותר שימוש אצל הלקוחות שלנו וזה מצוין לכולם.
  
אם תשווה בין ספקי ענן תראה, שלכמעט כולם יש שירותים דומים. מה שמבדל הן העלויות והאמינות. יש לזה משמעויות רבות עבור ארגונים. ממה שאני מרגיש, אנו נגענו רק בקצה הקרחון בשוק הישראלי. יש לנו פוטנציאל גידול עצום.
 
אחד הדברים, שאני מראה ללקוחות שלנו הוא, שיש פער עצום בין 'מכירה' ל'שימוש'. רכישת שירותי ענן אצל אחרים היא תהליך מכירתי המנותק מהשימוש בפועל. אצלנו משלמים רק על שימוש בפועל. אנו נמדדים בביצועים שלנו בתוך גוגל רק על השימוש. הלקוחות מתחילים להבין ולהפנים את המשמעות הכלכלית של הגישה שלנו".
 
ש.: לאן אתם מתפתחים?
ת.: "אנו משקיעים המון בעתיד של עולם הענן. לא רק במערכות מחשוב, אלא מה עושים עם זה. המטרה: לייצר יישומים, שלא היו קיימים ושיביאו ערך ללקוחות. אנו לא רוצים סתם לשכפל דברים קיימים ולהעביר אותם לענן.
 
אנו רואים את הענן כנקודת מוצא, כמקפצה, שצריכה להביא ערכים חדשים ולספק שירותים חדשים, שלא היו ניתנים קודם לביצוע. זה מקצר את הזמן של יציאת כל שירות חדש לשוק ונותן יתרון תחרותי לכל מי שעובר לפעול בסביבת הענן.
 
כפי שאתה יודע, כל שירות חדש, שגוגל מוציאה לשוק, הוא שירות, שגוגל קודם פיתחה אותו עבור עצמה והתנסתה בו בעצמה. אנו כל הזמן מוצאים כלים חדשים שלנו שהבשילו, החוצה, לקהילת המפתחים וללקוחות שלנו. הכל בגישת הקוד הפתוח. כך, כל מה שמצליח אצלנו בפנים הופך לנחלת הכלל. הדגש שלנו הוא במתן שירותים נוספים ופחות להתמקד בתשתיות.
 
הכיוון המתפתח הוא, שהכלים שלנו יאפשרו ליחידות ה-IT להיות מרכזי רווח לארגון ולא רק מקור להוצאות בלתי נשלטות.
 
הכיוון, שאנו דוחפים, הוא לנסות לקפוץ בארגונים ממצב של ,Cloud 1.0 שזה בד"כ ענן פרטי, ל-Cloud 3.0, של שירותים מנוהלים על ענן ציבורי או בענן היברידי. אפשר לקפוץ ישר ל-Cloud 3.0, זה מה שאנו ממליצים, או לבחור ב-Cloud 2.0, שזו תשתית הענן הציבורי בלבד. כל ארגון יכול לבחור לו את מסלול ההתפתחות שמתאים לו".
 
ש.: מה החלום המקצועי שלך?
ניר חינסקי: "אני הגעתי לכאן כדי להקים את פעילות הענן של גוגל. זה היה כמו ביצה ותרנגולת: לא ברור מה קדם למה: הענן או הצורך בענן. בשנים שעברו, מנהלים לא רצו לשמוע על הענן. אולם, מהר מאוד הגיעה ההצלחה ולכן קיבלתי את היכולת להגדיל את אנשי הצוות שלי. זה תהליך מהיר של הצלחה וזה מדהים לראות את השינוי הזה בשוק.
 
ב-2005 כשעבדתי במיקרוסופט, הצעתי לארגונים להעביר יישום אחד של מיקרוסופט לענן והם הסתכלו עלי כמשוגע וסילקו אותי מהמשרדים שלהם. היום, הענן זה מושג, שברור לכולם. אין כבר מי שמתנגד או מפקפק בענן.
 
האימוץ של הענן בקהילת ההייטק בישראל הוא מלא וזה תהליך סוחף, לא רק בסטארטאפים. בנוסף, יש סטארטאפים, שהיו בתחילה קטנים, אבל מהיום הראשון היו בענן, דוגמת Wix, וכיום הם חברות ממש גדולות עם המון עובדים ופעילות בינלאומית, הכל נעשה בענן. הם לא מוכנים לשמוע על משהו אחר, כי הם צמחו בענן. הם יודעים, שאין דבר שאי אפשר לבצע אותו בענן.
 
לכן, אני כאן כדי לעזור לעסקים להתייעל. אני מוכן לספק כל פתרון טכנולוגי וכלכלי, שנדרש ללקוחות שלי. זה מאוד מעודד כשאני רואה איך השוק מקבל אותנו ואני מאמין, שב-3 עד 5 השנים הבאות הענן יהפוך ל-Commodity, דבר מובן מאליו, שכבר לא מדברים עליו. הכל יהיה בענן.
 
הדבר הבא, שמאתגר אותנו, הוא לא ידוע. מדברים על ה-IoT והענן ועל כיוונים נוספים. אני רואה מה מצליח כעת בתוך גוגל ואני יודע שזה יצא בעתיד החוצה. יש לנו כמה פרויקטים פנימיים מאוד מלהיבים, שאני מאמין, שייצאו בשנים הקרובות החוצה ואני מצפה לרגע, שבו אני אוכל להציע אותם בשוק".
 
ענן



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 





2.12.24 - Telco 2024

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים