Telecom News - הוצגה פעילות החדשנות של סמסונג בישראל ל-2016

הוצגה פעילות החדשנות של סמסונג בישראל ל-2016

דף הבית >> סטארטאפים - גיוס השקעות >> הוצגה פעילות החדשנות של סמסונג בישראל ל-2016
הוצגה פעילות החדשנות של סמסונג בישראל ל-2016
מאת: חיים חביב, 17.7.16, 01:10חדשנות

ראשונים לדווח: אירוע החדשנות של סמסונג כלל מתחם ARTIK עם הדגמות של ביצועי הפלטפורמה עבור מפתחים לפיתוח מוצרים ושירותים בעולם ה-IoT והוצגו פיתוחים של 12 סטארטאפים ישראלים בולטים. פיתוחי ה-IoT היו בנושאי מכשור רפואי, צילום בסמארטפונים וטעינתם, אבטחת סייבר בתחום הרכב ו-Connected cars, טכנולוגיית וידאו, פתרונות ראייה ממוחשבת, VR, Wearable ועוד.

מאות יזמים, מפתחים, משקיעים, אנג'לים, ציידי כשרונות ובכירים מסמסונג העולמית השתתפו ב- 14.7.16 באירוע החדשנות של סמסונג בישראל.

במוקד האירוע (וההדגמה) עמדה פלטפורמת  'ארטיק' (ARTIK) של סמסונג, שמציעה למפתחים גישה מתקדמת לפיתוח מוצרים ושירותים בעולם ה-IoT - האינטרנט של הדברים. הפלטפורמה מאפשרת לחברות קיצור זמני השקה של מוצריהם לצד הפחתה ניכרת בזמן ובמשאבי הפיתוח.

היא מהווה פתרון מערכתי וחוסכת מהיזמים פיתוח יחידות חומרה, תקשורת, שירותי ענן וקישור לאפליקציית סמארטפון. בזמן הפנוי  יכולים היזמים להתמקד במוצר או השירות הייחודי שלהם. הדוגמאות שנחשפו מצביעות על יכולת לפיתוח מוצר IoT בתוך תקופה של חודשים ספורים בסיוע צוות מצומצם בהשוואה לתקופה של שנתיים-שלוש, כמקובל היום.
ברשימת יתרונות הפיתוח על גבי פלטפורמת ארטיק:
  1. חווית חיבוריות טובה לרשת,
  2. אבטחת מידע מיחידות הקצה ועד לענן,
  3. סביבת פיתוח פתוחה המשתמשת בתוכנות מוכרות,
  4. יכולת מהירה לדלג מאב-טיפוס למוצר הנמכר במיליונים,
  5. פלטפורמת הענן מאפשרת חיבור קל למוצרים ושירותים של יצרנים אחרים.
למידע נוסף ולהמחשה ראו ARTIK Cloud intro כאן.

סמסונג ומרכז הפיתוח שלה בישראל פועלים בשיתוף פעולה עם סטארטאפים בתחום ה-IoT כדי להביא מוצרים חכמים ומתקדמים לשוק. ברשימת המציגים הבולטים:
 
Early sense - סטארטאפ למכשור רפואי בתחום ניטור נשימה, קצב לב, תנועתיות ושינה, שפיתחה חיישן ייחודי הממוקם מתחת למזרון החולה. הטכנולוגיה של החברה מזהה פעימות לב, נשימה ושינה ברמות דיוק רפואיות ללא צורך במגע עם המטופל ובנוחות. כך, שהמדידה יכולה להימשך לאורך זמן גם מחוץ לחדר טיפול נמרץ או לבית החולים. הסטארטאפ נותן מענה לאבחון הדרדרות של חולים, מניעת נפילות ומניעת פצעי לחץ, והמערכת נבדקה במחקרים מקיפים עם אלפי חולים ופורסמה בכתבי עת רפואיים. בנוסף, האפליקציה גם משמשת אנשים בריאים בביתם, לקבלת מידע על איכות השינה שלהם לשמירה על אורח חיים בריא.

כ-300,000 איש נוטרו עד היום בעזרת הסנסורים של EarlySense וכמות שעות הניטור עולה על 10 מיליון.הסטארטאפ גייס עד היום כ-100 מיליון דולרים, כאשר המשקיעים המרכזיים הם סמסונג, קרן פיטנגו, בנק הפועלים, חברת המכשור הרפואי האמריקאית Welch Allyn,הענקית היפנית Mitsui וקרן JK&B האמריקאית.

Corephotonics – סטארטאפ המשביח את איכות הצילום של סמארטפונים לרמות של מצלמות דיגיטליות מתקדמות. ה"זינוק" הטכנולוגי בתחום, הוא מצלמה חישובית הכפולה ( (DUAL CAMERA, שמאפשרת, בין היתר, זום אופטי, הפחתת רעש דיגיטלי, שיפור תחום דינמי ושמירה על אמינות גבוהה במגבלות גודל ומחיר. בנוסף, חותר הסטארטאפ להיכנס לשווקים נוספים, רכבים ורחפנים. 

הטכנולוגיה מתבססת על פטנטים אופטיים ומכניים בפעילות המצלמה וחידושים בתחום עיבוד התמונה, שמאפשרים איחוד (FUSION) של 2 תמונות שונות, ליצירת תמונה באיכות גבוהה ביותר. עד כה גייס הסטארטאפ 35 מיליון דולרים ב-2 סבבים. בגיוסים השתתפו קרנות ומשקיעים אסטרטגיים מסין, קוריאה, אירופה וארה"ב.

סרטון המחשה - כאן.

Argus Cyber Security – הסטארטאפ עוסק בפתרונות אבטחת סייבר בתחום הרכב. זאת, בעקבות החיבוריות של הרכבים לעולם החיצוני, שחושפת את הרכבים לפריצת האקרים ולתקיפת וירוסים. פתרונות הסטארטאפ משולבים בכלי הרכב ובענן, וכוללים אלגוריתמיקה מתקדמת לזיהוי ולמניעת תקיפות. הטכנולוגיה שלו מאפשרת את מהפכת את מהפכת ה-connected cars, כיוון שללא ההגנה מפני תקיפות סייבר, אימוץ טכנולוגיות אלו לא יהיה אפשרי. בהמשך, הטכנולוגיה מאפשרת קיומם של רכבים אוטונומיים בשוק.

הסטארטאפ הוקם ע"י בוגרי יחידה  8200 ובשיתוף עם זוהר זיסאפל, וגייס 30 מיליון דולרים . הקרנות העיקריות השותפות בה הן מגמה, מגנה, וורטקס, אליאנז, SBI וסמסונג.
 
Storedot - הסטארטאפ פיתח פתרון כימי-אורגני מתקדם להטענה מהירה של סמארטפונים. לאחר הדגמת יכולת של הטענת סמארטפון ב-30 שניות, גדל הסטארטאפ במהרה, ועוסק היום גם בפתרון התאמה להטענה מהירה לרכבים חשמליים ובטכנולוגיית מסכים המבוססת על פתרונות אורגניים זולים יותר, שמציגים צבעים טובים יותר מאי פעם.

הבסיס ליצירת המטענים והסוללות החדשים הוא המצאה של חומרים חדשים, שמסוגלים להתמודד עם מתח גבוה, להיות עמידים לחום, להוליך חשמל, לאגור אנרגיה ולא להישחק בעקבות ריבוי מחזורי טעינה.

סרטון המחשה- כאן.

עד כה גייסה החברה  66 מיליון דולרים ממשקיעים שונים, בהם:  Norma Investments Limited, representing Roman Abramovich, Samsung Ventures, Singulariteam.

Giraffic - הסטארטאפ השיק את טכנולוגיית ה-Adaptive Video Acceleration - פלטפורמה להאצת תכני וידאו באינטרנט על גבי מכשירי טלוויזיה חכמים, סטרימרים, סמארטפונים וטאבלטים. הטכנולוגיה מאיצה פרוטוקול HTTP באופן מתקדם וייחודי הממקסם את רוחב הפס האפקטיבי של משתמש הקצה ללא צורך בהגדלת גודל רוחב הפס הפיזי שלו.

הטכנולוגיה (AVA) יושבת על הטלוויזיה, המחשב, או על כל פלטפורמה אחרת של המשתמש ומשם היא מנתחת את הווידאו ומורידה אותו בצורה חכמה ומהירה, ללא צורך בהתקנה שלה על השרתים. השימוש הולך וגדל ב-streaming בתחומים של מדיה חברתית ושידור חי דרך האינטרנט, התפשטות ה-VR במיוחד ב-mobile יוצרים אתגרים קשים לתשתיות רשת הקיימות ועל כן הטכנולוגיה של ג'ירפיק תספק חווית משתמש ייחודית גם לדור הבא של מדיה סטרימינג.

Vayyar - הסטארטאפ מפתח סנסורי תלת מימד מבוססי RF, שמאפשרים ׳הסתכלות פנימה׳ מבעד לחומרים שונים, וייצור תמונה תלת מימדית של החומר. בין השימושים: זיהוי מוקדם של סרטן השד, הסתכלות דרך קירות לזיהוי תשתיות וזיהוי נפילות בתוך הבית, ללא הפרת הפרטיות. הטכנולוגיה פועלת על שידור גלי רדיו ושימוש באלגוריתמים המנתחים את הגלים החוזרים ומייצרים את התמונה התלת מימדית. היום עובד הסטארטאפ, בין היתר, בשווקים של מכשור רפואי, בית חכם, בנייה, רובוטיקה וחקלאות.

סרטון המחשה - כאן.

עד כה גייס הסטארטאפ 34 מיליון דולרים מקרנות VC -BATTERY VENTURESBESSEMERVENTRUESWALDEN RIVERWOODISRAEL CLEANTECH
 
Zimperium – לסטארטאפ יש 3 מוצרי אבטחה:

zIPS, שמנתח אנומליות של מערכת ההפעלה במכשיר בזמן אמת ונוקט פעולה אקטיבית ברגע שיש גילוי של פעילות זדונית.

zIAP, שמזהה תקיפות המיועד לאפליקציות צד שלישי, מסופק כ-SDK ומאפשר לזהות מגוון רחב של תקיפות באמצעות מנוע זיהוי התקיפות של זימפריום z9.

zANTI, ערכת בדיקות המאפשרת למנהלי אבטחה להעריך את רמת הסיכון של הרשת בלחיצת כפתור.

הסטארטאפ גייס עד כה 25 מיליון דולרים בסבב גיוס, שהובל ע"י חברת Warburg Pincus בשיתוף עם משקיעים קיימים; Samsung, Telstra, Sierra Ventures, Lazarus Israel.

DSPG - החברה מפתחת שבבי מולטימדיה למערכות תקשורת אלחוטיות. באמצעות שילוב תוכנה ויכולות עיבוד מתקדמות, מספקת DSPG מגוון רחב של שבבים בטכנולוגיות DECT/CAT-iqULEWiFiPSTNVoIP ו-HDClear. השבבים, שמפתחת החברה, משלבים יישומי קול, אודיו, וידאו והעברת נתונים במגוון מוצרים, בהם מכשירי סלולר ומכשירים לבישים, מסכי מולטימדיה מקושרים לאינטרנט, מערכות אוטומציה ואבטחה ביתיות, טלפונים אלחוטיים, מערכות VoIP ונתבי תקשורת ביתיים חכמים.

 מאחר שהפעלה קולית של מכשירים גם בסביבה הביתית וגם מכשירים סלולריים ולבישים נמצאת בעליה מתמדת וזה יהיה בעתיד ממשק המשתמשים הנפוץ ביותר, נוצר צורך בפתרון, שישאיר את המכשירים "פתוחים" לקבלת פקודה קולית תוך שמירת חיי סוללה ארוכים במיוחד. על צורך זה עונה הפתרון, שפתחה DSPG.

Unispectral - הסטארטאפ הוקם ב-2016 לאחר 6 שנות מחקר באוניברסיטת תל אביב. מטרת הטכנולוגיה לשנות את שיטת הפרדת הצבעים במצלמות קומפקטיות, להרחיב את יכולת הראיה האנושית ולהוסיף לה מימד חדש. רוב האינפורמציה הנמצאת באור הנראה אינה מעובדת ע"י העין האנושית, ומכילה נתונים רבים לגבי החומר אותו אנו רואים.

הטכנולוגיה תבדיל בין מוצרים מקוריים ומזויפים, הן במוצרים כגון אביזרי אופנה ומשקאות יקרים והן בתרופות ובשטרות כסף. באמצעות ניתוח גלי האור ניתן לבחון האם המזון אותו אנו עומדים לאכול הוא טרי והאם הוא מכיל מרכיבים, שאנו אלרגיים אליהם. רכב יוכל לנתח את תנאי הכביש בהם הוא נע ולהתאים את מערכות הרכב לתנאי הכביש. ניתן למדוד באמצעות הטכנולוגיה זיהום אויר, איכות מקורות מים ואף מנגנונים שונים בגוף האדם המודדים את הבריאות.

הטכנולוגיה כוללת 3 מרכיבי ליבה:

רכיב MEMS המשמש כפילטר אופטי מתכוונן המחליף את רכיב הפרדת הצבעים הסטטית המקובלת כיום במצלמות RGB,

רכיב בקרה השולט על הפילטר האופטי,

אלגוריתמיקה המאפשרת את הרכבת התמונה ומיצוי המידע הספקטרלי שבה. היכולת למזער את הטכנולוגיה לגודל ולמחיר אשר מאפשר לה להשתלב בטלפון סלולרי ולהיות זמינה עבור הציבור.

בסטארטאפ הושקעו עד כה 7.5 מיליון דולרים.
 
Eyesight - הסטארטאפ מפתח טכנולוגיות בתחום חישה מבוססת הראיה הממוחשבת. פתרונות ראיה ממוחשבת של החברה מספקים למכשירים ולסביבות המקיפות אותנו אותה רמה של קלט, וחשוב מכך – הקשר, כדי להפוך את המכשור הסובב אותנו לחכם יותר, יעיל יותר ואפקטיבי יותר. פתרונותיו כוללים ממשק טבעי ללא מגע המבוסס על מחוות וחישה וניתוח של תווי פנים ונוכחות משתמשים.

אייסייט מתמקד במספר תחומים: IoT ובית חכם, פנים הרכב (שליטה במערכות וכן ניטור נהג), מציאות מדומה VR, ורובוטיקה. פתרונותיו מבוססי תוכנה, אך בד בבד יצר הסטארטאפ מוצר חומרה המהווה פיתרון לשימוש ביתי בשם Singlecue. מוצר זה מקנה שליטה באמצעות מחוות יד למכשירים קיימים בבית. בנוסף, מציע הסטארטאפ יכולות מתקדמות בתחום ממשק משתמש טבעי (NUI) וחישה וניתוח של תווי פנים ונוכחות (User analysis) למגוון ישומי IoT בשיתוף פעולה עם Samsung’s ARTIK family of modules.

הסטארטאפ קיבל מימון של מ-40 מיליון דולרים. לאחרונה חבר אליו תאגיד Kuang Chi הסיני כמשקיע אסטרטגי, בהשקעה כוללת של 20 מליון דולרים. בנוסף, הטכנולוגיה של אייסייט נבחרה ע"י יצרניות מובילות בתחום המחשוב והאלקטרוניקה, ומוטמעת בלמעלה מ-20 מליון מכשירים ברחבי העולם. הטכנולוגיה נמצאת בטלוויזיות חכמות, מחשבים, מכשירים ניידים של מובילי שוק כגון: Toshiba, Lenovo, ZTE, Philips, Hisense, Oppo, ARM, AMD,.

 - Sensifree הסטארטאפ מציג טכנולוגיה מתקדמת לשוקי ה-wearable וה-Mobile health ומציע חלופה מיטבית לטכנולוגיות סנסורים וותיקות. הטכנולוגיה מבוססת ה-RF של סנסיפרי מרחיבה את גבולות היכולת של טכנולוגיות חישה ביומטרית. המאפיינים העיקריים של הטכנולוגיה כוללים:

• ניטור ללא צורך במגע עם העור.
• צריכת הספק נמוכה משמעותית בהשוואה לפתרונות קיימים -מאפשר ניטור רציף ומדויק של דופק.
• פעולה דרך אריגים ומתחת למים.
• פעולה בסביבת עבודה מאתגרת - לא מושפעת מתאורת רקע, גוון עור, קעקועים, שיער, לכלוך או זיעה.

הסנסור הראשון אותו הציעה הסטארטאפ לשוק הוא סנסור דופק לאפליקציות של מחשוב לביש, בגדים ואריגים חכמים ולתעשיית השעונים המסורתית. במקביל, הסטארטאפ מפתח על בסיס טכנולוגיית הליבה של החיישנים - מד לחץ דם ללא כרית מתנפחת, ומצפה להציג תוצאות ראשונות לפני סוף השנה.

עד כה, גייס הסטארטאפ 5 מיליון דולרים בהובלת Translink Capital  בנוסף להשקעה של 2 מיליון דולרים מחברת סמסונג.

Mantis-Vision - הסטארטאפ מתמחה בפיתוח טכנולוגיית סריקה תלת מימדית מדויקת, סטטית ודינמית המיועדת לעולם המקצועי ולצרכני התוכן של מציאות מדומה VR. הטכנולוגיה מבוססת על הקרנת מידע מקודד בעזרת לייזר אינפרא אדום וניתוח התמונה המתקבלת, כדי להצליח למקם כל אלמנט בתמונה. החברה מוכרת מוצרים לתחום מכשירי הסריקה המקצועיים ומעורבת בפרויקטים להטמעת הטכנולוגיה במוצרים ניידים ובפרויקטים ליצירת תוכן תלת-מימדי באיכות גבוהה למציאות מדומה ורבודה.

הסטארטאפ גייס עד כה 35 מיליון דולרים ממשקיעים אסטרטגיים בהם ,Samsung, Qualcomm, Flex.
 
אירוע סמסונג
צילום: ארז חרודי - עושים צילום 



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 





6.1.25 - כח המוח - יכולות המוח האנושי בעידן הבינה המלאכותית

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים