אירוע Dell Technologies Forum ישראל עסק ביישום טרנספורמציה דיגיטלית
מאת:
מערכת Telecom News, 2.7.19, 13:11
בתערוכה הוצג לראשונה בישראל לפטופ הגיימינג החזק בעולם Alienware Area-51m, המחשב הראשון והיחיד הכולל את הדור התשיעי של מעבדי אינטל, והשתתף בתערוכה מיזם הסטארטאפים City Zone, שעוסק בעיר העתיד ושדה הניסויים החי הראשון בישראל לטכנולוגיות מתקדמות בתחום העיר החכמה. התקיים גם אירוע Women in Technology.
Dell Technologies Forum, שהתקיים אתמול בתל אביב, הוא הכנס השני בגודלו אחרי ארה"ב, שמקיימת החברה בעולם. אלפי משתתפים מקרב לקוחות החברה ושותפיה, הגיעו אליו השנה ונכחו בו בכירי הנהלת החברה באירופה ובארה"ב, בהם
קארן קווינטוס, סגנית נשיא ו-
Chief Customer Officer בדל טכנולוגיות העולמית,
פטרישה פלוריסי, סגנית נשיא ו-
CTO גלובלית של ארגון המכירות,
אניה מונרד, סגנית נשיא בכירה ומנכ"לית דל טכנולוגיות למרכז ומזרח אירופה, ו
דידריק ג'אס, מנהל תחום מוצרי קצה ב-
Dell מרכז- מזרח אירופה.
תחת הכותרת "טרנספורמציה אמיתית" וכיצד מגיעים לשלב הבא של מימוש הטרנספורמציה בארגונים, הוצגו בכנס כל טכנולוגיות התשתית, האבטחה, פתרונות הענן ומוצרי הקצה של החברה, שמאפשרים לארגונים לבצע את השינוי הנדרש במעבר לדיגיטל תחת קורת גג אחת. בנוסף, ניתן היה להתרשם בתערוכה המקיפה ממגוון הדגמים החדשים ביותר של מחשבי החברה, אישיים ושולחנים וכן מסכים לשוק הצרכני, העסקי ולגיימרים.
במתחם התערוכה של הכנס הוצג כל המרחב הטכנולוגי של החברה, החל ממערכות לניהול תשתית המידע ומרכזי נתונים, שכוללות טכנולוגיות מתקדמות לאחסון, גיבוי, ניהול ואבטחת מידע וסייבר, באתר פיזי ובענן, ועד עשרות מכשירי קצה לסביבת העבודה, בהם תחנות עבודה נייחות וניידות, ממשפחות
Latitude,
XPS,
Precision,
OptiPlex ו-
Canvas, משפחות הגיימינג דוגמת
Alienware, ו-
G, ומסכים ומוצרי
VR/AR, אביזרים וציוד היקפי.
בתערוכה הוצג לראשונה בישראל לפטופ הגיימינג החזק בעולם
Alienware Area-51m, המחשב הראשון והיחיד הכולל את הדור התשיעי של מעבדי אינטל. מוצר הדגל של המותג בתחום חווית הגיימינג כולל מגוון מאפיינים, לרבות מסך 17 אינץ' בעל תצוגה דקה במיוחד של 144 מגה הרץ, טכנולוגיות תרמיות וקירור מתקדמות המשפרות את ביצועי המחשב ב-50%, מצלמת
Tobii היודעת לעקוב אחד תנועות העיניים של המשתמש ועוד.
בנוסף, השתתף בתערוכה מיזם הסטארטאפים
City Zone, שעוסק בעיר העתיד ושדה הניסויים החי הראשון בישראל לטכנולוגיות מתקדמות בתחום העיר החכמה. מיזם זה משותף לעיריית תל אביב, פארק עתידים תל אביב ואוניברסיטת ת"א, ובחסות דל טכנולוגיות ישראל. המיזם מאפשר ליזמים לבחון טכנולוגיות חדשניות במרחב אורבני אמיתי וחי, במטרה לשפר את רמת הביטחון האישי, הניווט והתקשורת עם העירייה.
לצד התערוכה התקיימו בכנס מסלולי תוכן בנושאים:
- טכנולוגיות מתפתחות - כיצד טכנולוגיות AI, ML, AR/VR, IoT - מאתגרות עסקים בגדלים שונים ברחבי העולם וכיצד צריך לקחת אותן בחשבון באקלים הדיגיטלי המודרני.
- עולם ה-IT - כיצד מנהלים IT בעולם בו הדאטה מכתיבה שינויים ועשויה להרים עסק כפי שיכולה להפילו, ומהו תהליך הטרנספורמציה, שעוברים כיום עסקים.
- מהפכת כוח העבודה - כיצד הטכנולוגיה משפיעה על מקומות עבודה, ועל כוחו של העובד המודרני. כיצד ניתן לשנות את הדרך בה אנו עובדים וכיצד כבר היום עולם העבודה משתנה לנגד עינינו. כיצד החדשנות במחשבים עשויה לעזור לנו להיות עובדים יעילים יותר בפחות זמן והאם הגבולות בין העבודה לבית עדיין קיימים.
- עולם הענן - אי אפשר לברוח מהענן, בין אם זו מצגת משרדית או פלייליסט בשירות סטרימינג, בין אם זה סרטון שהעלנו לפייסבוק או גיבוי כללי לפלאפון שלנו, הענן עוזר לעסקים בהפחתת עומסי עבודה ושיפור יעילות התשתיות. הכנס עסק בשאלה לאן הענן הולך, כיצד יראה בשנים הקרובות והאם יש לו גבולות
כחלק מהמדיניות הגלובלית של
Dell Technologies לקדם תרבות ארגונית המאפשרת שילוב נשים בתפקידים טכנולוגיים, התקיים אירוע
Women in Technology, במסגרתו
קארן קווינטוס,
אניה מונרד ו
פטרישה פלוריסי, שיתפו את הקהל בתובנות, שלמדו במהלך קידום וניהול הקריירה האישית שלהן.
ליאור פוני, מנכ"ל דל טכנולוגיות ישראל: "התעשייה מדברת כבר זמן רב על הטרנספורמציה הדיגיטלית ומתכננת את היישום שלו. אנו רואים התקדמות משמעותית בארגונים רבים, ומאמינים, שמשקל רב יש לבחירת השותף הנכון שמכוון ופותר בעיות".
כיום כל חברה היא חברת
IT, וכל מנהל צריך להתרגל לחשוב גם טכנולוגית. כדי שארגון יצליח ליישם אסטרטגיות עסקיות חדשניות ולהטמיע טכנולוגיות מתקדמות, כולם צריכים לשבת סביב אותו שולחן - מנהלי טכנולוגיה, כספים, שיווק, פיתוח עסקי, וכמובן המנכ"ל. כולם צריכים לשתף פעולה בהגדרת היעדים ובהשגתם, ודיגיטציה חייבת להיות המרכז באסטרטגיה העסקית של כל ארגון, קטן כגדול".
קארן קווינטוס: "אחת הדרכים המשמעותיות לשלב בין הדיגיטציה לבין קיימות סביבתית היא הדאטה. הדאטה חשובה לעתיד הטכנולוגי של כולנו. אם נדע להפיק ערך מהנתונים הנאספים בכמויות עצומות, נשתפר כיחידים וכארגונים. דל טכנולוגיות שותפה חזקה וחשובה לכלכלה הישראלית וגם הפוך - ישראל חשובה מאוד לדל טכנולוגיות".
פטרישיה פלוריסי: "אנו בפתחו של שחר חדש - שחר דיגיטלי, שמשנה סדרי עולם והוא בעל מימדים טכנולוגיים רבים, דוגמת בינה מלאכותית, לימוד מכונה ולימוד מעמיק. מעבר להיבטים הטכנולוגיים, הנתונים הם החשובים ביותר וכלכלת העתיד תתבסס עליהם. רק מי שיידע לאסוף את הנתונים, לנתח אותם ולהפיק מהם ערך עסקי - ישרוד".