אורקל השיקה תכנית גלובלית וירטואלית Oracle Scaleup וגם פתחה רישום למחזור 2 באקסלרטור
מאת:
מערכת Telecom News, 15.2.18, 14:02
פורסמו השמות והפיתוחים של 5 הסטארטאפים הישראלים, שסיימו את המחזור הראשון באירוע בניו יורק, ושנבחרו ממגוון רחב של מאות סטארטאפים.
אורקל פתחה את ההרשמה למחזור השני של תוכנית הסטארטאפים שלה בתל-אביב במסגרת
Oracle Startup Cloud Accelerator. בצעד נוסף, היא הכריזה על פתיחת תוכנית וירטואלית חדשה בשם
Oracle Scaleup.
התוספת של
Oracle Scaleup מאפשרת לאורקל לעבוד עם סטארטאפים בכל שלבי הצמיחה, ללא קשר למיקומם הפיסי. תוכנית הסטארטאפים הגלובלית של אורקל, שהושקה בתחילת 2017, קיבלה אלפי בקשות מועמדות מסטארטאפים ב-8 השווקים בהם היא פועלת ברחבי העולם, בהם מאות בקשות, שהוגשו לתוכנית בתל-אביב בשנה שעברה.
תוכנית
Oracle Scaleup הווירטואלית מיועדת לחברות עם קצב צמיחה מהיר מכל העולם, בדגש על חברות פורטפוליו של קרנות הון סיכון מובילות ושותפים אסטרטגיים. התוכנית מציעה ליווי ותמיכה במחקר ופיתוח, עזרה בשיווק ומכירות, סיוע במעבר לענן של אורקל, שירותי ענן של אורקל במחירים מופחתים והנחות וכן גישה ל-
ecosystem המוצר והלקוחות של אורקל.
סטארטאפים מעוניינים מוזמנים להירשם -
כאן.
לגבי רישום לאקסלרטור של אורקל בתל אביב:
אקסלרטור הענן של אורקל פתוח לסטארטאפים המפתחים טכנולוגיה, או שהם מבוססי טכנולוגיה.5 סטארטאפים נבחרים לכל מחזור, לתקופה של 6 חודשים. התוכנית ממוקמת במרכז תל אביב, מנוהלת ע"י צוות המחקר והפיתוח של אורקל, ומספקת לסטארטאפים ליווי ברמה עולמית ע"י מומחים טכנולוגיים ועסקיים, טכנולוגיה עדכנית ביותר, שטחי משרד לעבודה משותפת, גישה למאגר הלקוחות הגלובלי של אורקל, כולל שותפים ומשקיעים, וגישה חופשית לכל שירותי הענן של אורקל.
הסטארטאפים, שסיימו כעת את המחזור הראשון של האקסלרטור בתל-אביב, נבחרו מתוך מגוון רחב ותחרותי של מאות סטארטאפים. במהלך 6 חודשי התוכנית, הם השיגו צמיחה משמעותית, חיזקו את יכולות המוצר שלהם, ויצרו קשרים חדשים עם לקוחות ושותפים, ובכך תרמו לחדשנות גלובלית מבוססת ענן.
השבוע, הסטארטאפים הישראלים ציינו את סיום המחזור הראשון בניו יורק, באירוע
Oracle CloudWorld בו הם פגשו את ההנהלה הבכירה של אורקל. היזמים דיברו בפאנל, שהנחה אנליסט בכיר מחברת המחקר
Constellation, וקיימו פגישות עם לקוחות האנטרפרייז של אורקל.
הסטארטאפים, שסיימו את המחזור הראשון הם:
3DSignals
3DSignals יצר פתרון חיזוי תחזוקה המשתמש בלמידה עמוקה כדי לנתח את הקול הנפלט ממכונות ולהתריע לפני כשלים בתפקודן. הפלטפורמה אוספת קול ונתונים מציוד תעשייתי, מזהה אנומליות, מסווגת דפוסים של כשלים וחוזה אירועים לפני שהם מפריעים לעבודה. החיישנים תמיד צמודים למכונה, הם לא דורשים מגע והם יכולים לשלוח את חתימת הקול הרלוונטית בזמן אמת, 24/7, בכל זמן המזוהה כשל.
Bonobo
ai.
Bonobo היא פלטפורמת ai המנתחת 100% מהמידע הטקסטואלי המיוצר ע"י ארגונים ומספקת תובנות מעשיות בזמן אמת, שעוזרות לסגור יותר עסקאות, להקטין אחוזי נטישה באופן משמעותי ולספק ללקוחות חווית משתמש משופרת ומותאמת אישית.
Zoomin
Zoomin מספק פתרון תוכנה לשוק האנטרפרייז המאפשר לחברות לנהל אינטראקציה חדשנית ומותאמת אישית עם לקוחותיהם סביב תוכן מוצרי ודוקומנטציה. הוא מסייע לארגונים הגדולים בעולם לספק תשובות מיידיות לשאלות הקשורות למוצר תוך התבססות על טכנולוגיית ai מתקדמת המאפשרת לשפר את חווית המשתמש ולמקסם את המעורבות של הלקוח.
Toonimo
Toonimo היא פלטפורמת הדרכה אודיו-ויזואלית חכמה המפשטת כל שירות או תהליך אונליין כדי לייצר חווית משתמש משופרת והחזר השקעה גבוה יותר. הפתרון עוזר לחברות להקטין את הוצאות שירות הלקוחות שלהם, להאיץ את הדרכות העובדים ולהגדיל את שביעות הרצון של הלקוחות ע"י הוספת שכבה אינטראקטיבית מותאמת אישית של קול אנושי ואפקטים של מדיה עשירה המספקים חוויית קונסיירז׳ אמיתית.
Meta Networks
Meta Networks יצר פתרון תשתית תקשורת כשירות המאפשר לארגוני IT בעולם האנטרפרייז להגדיר, לספק ולתפעל רשת גלובלית במחיר יעיל, באופן מאובטח ובשימוש מבוסס תוכנה כשירות. לחברות אנטרפרייז, שעוברות במהירות לשימוש בפתרונות ענן של תוכנה כשירות ותשתית כשירות אך משתמשות גם במערכות לגאסי (מורשת), זה מספק שירות רשת ענן פשוט ויעיל במיוחד המאחד את כל שירותי האבטחה.
רג'י ברדפורד, סגן נשיא בכיר לסטארטאפים ואקסלרטורים באורקל: "במחזור הראשון השתתפו סטארטאפים מאוד מוכשרים, שיצרו מוצרים חדשניים בתחומים מגוונים, מ-
IoT תעשייתי דרך בינה מלאכותית ועד לביג דאטה. עם תוכנית
Oracle Scaleup החדשה אנו מצפים בהתרגשות לעבוד עם עוד חברות צומחות בשוק הסטארטאפים המשגשג של ישראל, ונחושים להמשיך ולבנות אקוסיסטם של פיתוח משותף וחדשנות משותפת, שבו כל הצדדים מרויחים - סטארטאפים, לקוחות, ואורקל".
נעם ענבר, מנהלת תחום הסטארטאפים של אורקל בישראל: "בשנה החולפת התמקדנו ביצירת חיבור בין הסטארטאפים הישראלים לבין מאגר הלקוחות הגלובליים של אורקל כדי לסייע להם בשוק האנטרפרייז. ההצלחה הגלובלית של הסטארטאפים הישראלים מוכיחה, שעם התמיכה הנכונה, סטארטאפים חזקים יכולים להוביל חדשנות בלי קשר למיקומם הפיסי. אורקל מוכיחה את מחוייבותה לאקוסיסטם הישראלי באמצעות הרחבת מגוון התוכניות והתאמתן לצרכי היזמים, ללא תלות במיקום פיסי, בשלב בו נמצא הסטארטאפ או בוורטיקל הפעילות שלו. אנו מעודדים יזמים מכל רחבי ישראל להגיש מועמדות לתוכניות שלנו".
רישום למחזור 2 בת"א - כאן.
בתמונה למעלה מימין לשמאל: יזמי הסטארטאפים הישראלים, שסיימו את המחזור הראשון בתוכנית האקסלרטור:
אפרת רפופורט (
bonobo.ai), חנן זלצמן (
Zoomin Software), דן קוטליצקי (
Toonimo), גל אורון (
Zoomin Software), נעם ענבר (
Oracle), ברק גולדשטיין (
Bonobo.ai), איתי בוגנר (
Meta Networks)