Telecom News - ניצחון "הקוד הפתוח" הפך להיות מוחשי ונחלת ארגונים ועסקים קטנים כגדולים

ניצחון "הקוד הפתוח" הפך להיות מוחשי ונחלת ארגונים ועסקים קטנים כגדולים

דף הבית >> תקנים חדשים >> ניצחון "הקוד הפתוח" הפך להיות מוחשי ונחלת ארגונים ועסקים קטנים כגדולים
הכנס הגדול, שהיה אי פעם של רד-האט, שנערך בבוסטון, הוכיח (למי שפקפק עד כה) את ניצחון גישת "הקוד הפתוח" בעולם התוכנה (וזה חודר גם לעולם החומרה). ענקי עולם התוכנה לרבות מיקרוסופט, הצטרפו למהפכה הענקית הזו ומובילים אותה למחוזות חדשים, בדגש על עולם ריבוי העננים. על לינוקס, קונטינרים, קוברנטס ומה שביניהם וגם על הפרויקט החברתי הישראלי - Rose Project, שמביא את בשורת הקוד הפתוח לבתי הספר.
מאת: אבי וייס, 14.5.19, 08:00מנכ"ל ונשיא רד האט

כנס Red Hat Summit 2019, שנערך לאורך כל השבוע שעבר בבוסטון, הוכיח (למי שעדיין פקפק) את ניצחון "הקוד הפתוח" בעולם התוכנה ומערכות המידע, עם התמקדות בעולם התוכנה הארגונית, בדגש על העולם החדש של Multi-Clouds, שהוא עתיד עולם הענן לעסקים ולארגונים מכל סדר גדול, בכל רחבי העולם.

המספרים מדברים בעד עצמם: לכנס בבוסטון הגיעו השנה כ-10 אלף איש, כמעט כפול מהמספר של המשתתפים, שהיו בכנס הזה אך לפני שנה. רד-האט עצמה צמחה פי 10 בעשור האחרון וכיום היא מונה כ-13 אלף עובדים (!) וממשיכה לצמוח בקצב מהיר.

על הבמה המרכזית אפשר היה לראות את ראשי עולם התוכנה: ג'יני רומטי, מנכ"לית IBM (שרכשה את רד האט), וסאטיה נאדלה, מנכ"ל מיקרוסופט, שישבו יחד עם ג'ים וויטהרסט, נשיא ומנכ"ל רד האט (בתמונה משמאל), ודיווחו כיצד הם משתלבים בעולם הקוד הפתוח, העולם של המחר.

מנקודת העניין שלי (עולם הטלקום), רד האט חדרה לכמעט כל חברות הטלקום הגדולות, כי הן מבינות, שכדי ליישם 5G, יש לפתח אסטרטגיה של Multi-Clouds, יישום VNF כשיטת המימוש של שירותי התקשורת הניידים בענן, לרבות יישומי IoT, בשילוב קונטיינרים ו- Edge-Computing, כאשר חברת רד האט היא השותף הכי מתאים כיום בשוק העולמי להתפתחות הזו. הפתרונות של רד האט כבר מוכיחים עצמם בחברות תקשורת ענקיות, שחלקן הציגו באירוע בבוסטון, לרבות יישום בפתרונות VNF, גם של דור רביעי וגם במעבר לדור החמישי של עולם הסלולר

המצגת המסכמת המלאה של הכנס - כאן, למתעניינים.
סרטון סיכום הכנס - בתחתית הכתבה. 

הזווית הישראלית: ישראל (ברצוות פרויקט ROSEאשותם של דן טולדנו ומני צרפתי) היא מובילה אזורית (ב-EMEA) באימוץ הקוד הפתוח ויש לרד האט מרכז פיתוח גדול ומשגשג בישראל (ברעננה). המרכז הזה מוביל פרויקט חברתי מוצלח, שהוצג על הבמה המרכזית בבוסטון (בתמונה משמאל), מיזם בשם Rose Project, פרויקט, שהחל ביוזמה משותפת למרכז הפיתוח של רד האט ועיריית רעננה והתפתח במהירות, במטרה להביא את בשורת הקוד הפתוח לבתי ספר, בדגש על בתי ספר בפריפריה.

Rose Project (ר"ת: Red Hat Open Source for Education) מופעל כבר כ-5 שנים ומתארחים בו בכל מחזור 15 תלמידים ותלמידות מ-2 בתי ספר, כל מחזור מבתי ספר מעיר אחרת, בעיקר מעיירות פיתוח ומערי הפריפריה, שנפגשים עם נערים מרעננה ולומדים ביחד על הלינוקס ולומדים לפתח ב-Phyton ומפתחים במשך כחצי שנה (בכל מחזור) יישומים לטובת הקהילה, וגם מקיימים תחרות נושאת פרסים למפתחים המצטיינים בתרומתם לקהילה. 

וורנר קנובליך (Werner Knoblich) (בתמוורנר קנובליך - מנכ"ל EMEA רד האטונה משמאל),VP & General Manager, EMEA  - חברת רד האט: "חשוב היה להקשיב לדבריה של מנכ"לי IBM על שמירת עצמאות חברת רד האט, גם תחת הבעלים החדשים שלנו: IBM.

לא החלפנו את הלוגו שלנו ללוגו חדש, בתהליך מאוד סדור ובשיתוף הקהילה, רק כדי שנחליף אותו עוד פעם בלוגו של IBM.

המנכ"ל שלנו ביחד עם מנכ"לית IBM הכריזו במשותף ואף חתמו על כך בגלוי, שאנו נישאר עצמאיים. זה גם האינטרס המובהק של IBM, כדי שנוכל להמשיך ולעבוד עם המתחרים של IBM, דוגמת מיקרוסופט ואורקל. חשוב ל-IBM, שנמשיך לתת שירות ונפתח את השווקים ביחד עם חברות התוכנה הענקיות, כמו השת"פ הענק שהכרזנו כאן עם מיקרוסופט.

החברות הכי גדולות בעולם דוגמת לוקהיד - מרטין והבנקים הגדולים בעולם, מאמינים בנו ובונים על מערכות הקוד הפתוח. זו מהפכה אדירה בעולם בו אנו נמצאים. 

השנה התחלנו גם ב-EMEA, לתת דגש להרחבת היכולות וההצעות שלנו לשוקי הבינייים: SMB ו-SME. ראינו, שיש לנו הדמנויות רבות לחדור לשווקים הללו וראינו, שיש בשווקים הללו רצון ונכונות ללכת לקוד פתוח, מה שלא היה בעבר.

בעבר, היינו חזקים בארגונים הגדולים, שבהם המעבר לקוד פתוח הוכיח את ה-ROI במהירות ויש בארגונים הללו אנשי IT ואנשי פיתוח, שיכולים לתמוך בקוד הפתוח. בעסקים קטנים ובינוניים, לא היו אנשי IT, שיכולים להתעסק עם לינוקס ולהפעיל לינוקס. זה נראה מסובך מדי ולא ידידותי למשתמשים, שאינם מקצוענים בלינוקס.

אולם, כל זה נחלת העבר, כי ממשק המשתמש של הלינוקס הוא הדפדפן ויש לו כיום מראה כמו שיש בחלונות. לכן, יש כעת נכונות רבה יותר לאמץ את הלינוקס. אנו מחפשים כעת באיזור EMEA שותפים ואינטגרטורים, שיכולים לפתח פתרונות כוללים וגם פתרונות מקומיים המותאמים לשווקים מקומיים ספציפיים, כי הצרכים של שוקי ה-SMB וה-SME שונים ממדינה למדינה ושונים בין פלחי השוק השונים. לכן, הלקוחות הללו צריכים פתרונות שונים התפורים לצרכים הייחודיים שלהם.

קל היום לפתח פתרונות ייחודיים לצרכים של כל שוק בזכות המעבר לקונטיינרים ותחילת המעבר ל-Serverless. ממשק המשתמש - GUI הוא היום הדפדפן וזה מה שכולם מכירים ולכן היום מאוד קל לתפעל לינוקס ויישומים מעל ללינוקס.

לפני כ-5 שנים, התחלנו לתת תשומת לב לשוק התקשורת, שלא היינו בו עד אז. בשבילנו זה היה שוק לא ידוע לגמרי, שוק שלא היינו בו בכלל ולכן ראינו כאן הזדמנות עסקית, שתועיל לכל הצדדים. זה שוק שונה משוק ה-IT, משום שזה שוק ,שיש בו מינוחים שונים, רגולציות שונות וסטנדרטים אחרים. 

יש לנו כיום הצלחות רבות בשוק הטלקום ואנו משתפים פעולה אפילו עם הענקיות, שהחזיקו את השוק הזה במשך שנים בפתרונות קנייניים, דוגמת אריקסון ונוקיה. כיום, רבים כבר מבינים, ש-OpenStack ו-Kubernetes זה העתיד. איש לא יכול להחליט במקום הלקוחות והמפתחים והם רוצים ללכת בכיוון הזה. מי שמעוניין להתקדם ל-5G חייב ללכת במסלול הזה כי אחרת הוא לא יוכל להצליח ולא יוכל ליישם את הצרכים של השוק.

אנו ב-EMEA בין 25% ל-28% ממחזור המכירות השנתי של רד האט. כך, ש-EMEA היא אזור חשוב ברד האט, אזור הצומח ומתפתח באותו קצב כמו ארה"ב. הפער ביישום פתרונות בין EMEA לארה"ב - כבר לא קיים, בעבר, חידושים היו מגיעים ל-EMEA כמה חודשים אחרי היישום שלהם בארה"ב. זה כבר לא קיים. העולם נהיה שטוח ואין יותר הבדלים כאלה. אנו מובילים בשוק בתחומים רבים והאימוץ של הקוד הפתוח הוא נחלת הארגונים הכי גדולים והכי חשובים ב-EMEA.

ההצלחה וההובלה שלנו בשוק מקורה בכך, בין היתר, שהפיתוחים של קוד פתוח דוגמת הקוברנטס, הפכו לסטנדרט עולמי וכל התעשייה משתמשת בזה. פתרונות קנייניים לא הצליחו להתרומם. אנו רואים, שבתחומים רבים, הטכנולוגיות הקנייניות לא מצליחות כמו הקוד הפתוח ולכן חברות ענק לפתרונות עסקיים וארגוניים, דוגמת מיקרוסופט, ולא רק היא, החליטו לשתף עמנו פעולה ונכנסו למסלול הזה בקצב מהיר. 

מנקודת המבט שלי, העולם הולך לעננים היברידיים עם ריבוי עננים. זו המציאות, שאני רואה וכולם ילכו לשם, כי החברות, שהן מובילות שוק, הולכות לשם, כי זה הצורך והרצון שלהן. זה מה שעולה מהלקוחות והתפקיד שלנו הוא לספק את הצרכים של הלקוחות. איש לא יכול להחליט במקום הלקוחות. אנו יכולים לתת עצות, אבל הלקוחות הם המחליטים. זה האינטרס שלהם ללכת בכיוון הזה.

כבר כיום, כמעט כל העסקים הקטנים והבינוניים ב-EMEA עברו לשירותי ענן. הסיבה די ברורה: נמאס להם לנהל בעצמם ולשפוך כסף בלי חשבון על שרתים מקומיים. לכן, הם עוברים לענן ומגלים, שיש להם יותר אפשרויות. הרבה מרווח להתפתחות עסקית. בענן גם קל יותר לתפעל את הלינוקס.

בעבר, כל מי שהשתמש ב-SQL, היה כבול לתשתיות של מיקרוסופט. היום, SQL רץ גם על לינוקס. בדיוק אותו דבר. עולם התוכנה נפתח ויש יותר אפשרויות חדשות לכל סוגי הצרכנים ולכל סוגי האפליקציות.

האתגר הגדול שלנו: לסייע לעסקים ברמת הביניים ולעסקים קטנים לעבור לקונטיינרים. האפליקציות של היום ומחר תהיינה מבוססות קונטיינרים. כל האפליקציות תהיינה Native לענן. זה קל יותר ליישם כשאתה מדבר על אפליקציה חדשה. אבל מה עושים עם כל הקיים? לכן, בנינו כלים ב-OpenShift המאפשרים להריץ כל אפליקציה בצורה כזו, שהיא יכולה לרוץ בענן באופן טבעי - Native, ואנו מבצעים היום השקעות ענק בעולם האפליקציות כדי להעביר אותן לעולם הקונטיינרים. זה מאפשר הרבה יכולות עסקיות ומאפשר הרבה אפשרויות, שלא היו קודם דוגמת: להעביר עומסים בין עננים, לאבטח טוב יותר, יותר שרידות, והכי חשוב: לחסוך בהוצאות.

יש גופים גדולים, שהעבירו את כל האפליקציות שלהם לקונטיינרים. דוגמת דויטשה-בנק, ענק הבנקאות, שמרכזו בגרמניה, שמפעיל לא פחות מ-25 אלף קונטיינרים. הכל אצלם מופעל בקונטיינרים ובקוד פתוח, גם אפליקציות עסקיות וגם האפליציות של מיקרוסופט.

לכן, מי שמגיע לעולם הקונטיינרים יכול להתקדם לעולם ה-Serverless, כי מערכת ה-OpenShift תומכת באופן שקוף גם בקונטיינרים וגם ב-Serverless. הכל במקביל והכל בעננים מרובים, לפי צרכי הלקוח הספציפי. 

הגישה הזו מספקת יכולות ללקוחות לא 'להילכד' (Locked-In) אצל ספק אחד, לא להילכד אצל ספק שירותי ענן אחד. שירותי ה-Serverless מספקים עצמאות מלאה לעסק להחליט היכן המידע והאפקליקציות שלו ישכנו. זו מהפכה אדירה ואנו רק בתחילת הדרך בתחום הזה. השוק מתחיל רק כעת לעכל את גודל המהפכה של הקונטיינרים וה-Serverless. יש לנו עוד הרבה עבודה והרבה אתגרים ולכן אנו בצמיחה מהירה ומוצלחת, עם כל עולם קוד הפתוח, שנמצא ביחד אתנו בדרך הזו".
 
הכותב היה אורח רד האט בבוסטון. 
 
סרטון סיכום כנס רד האט בבוסטון:

תלמידים ומדריכים מ-Rose Project מיוזמת מרכז הפיתוח של רד האט ברעננה, על הבימה המרכזית בבוסטון:
צוות ROSE
רד האט



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 




INTENT 2024 - 19.11.24

2.12.24 - Telco 2024

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים