Telecom News - שבוע הסייבר: מערך הסייבר הלאומי פרסם לציבור את קמפיין "קחו דקה ל..."

שבוע הסייבר: מערך הסייבר הלאומי פרסם לציבור את קמפיין "קחו דקה ל..."

דף הבית >> בקהילה >> אירועים, כנסים ותערוכות >> שבוע הסייבר: מערך הסייבר הלאומי פרסם לציבור את קמפיין "קחו דקה ל..."
שבוע הגנת הסייבר: מערך הסייבר הלאומי פרסם לציבור את קמפיין "קחו דקה ל..."
מאת: מערכת Telecom News, 21.10.20, 16:15CYBER FREE

מערך הסייבר הלאומי מעודד קריאה, למעשה, של פחות מדקה, של 5 טיפים לכל נושא בתחום אבטחת המידע: הגנת דוא"ל, רענון הגיבויים, הגנה על המידע בזמן עבודה מהבית, ושמירה על חשבון הווטסאפ, וגם 8 טיפים ללמידה על סכנות ברשת - לזיהוי הודעות דיוג (פישינג), והמלצות בסיסיות להגנה על החשבון ברשתות החברתיות והגנה על חשבונות אישיים.

בעקבות משבר הקורונה, שהביא עימו גידול בשימוש באמצעים דיגיטליים והמעבר לעבודה מרחוק, התעצמה גם החשיפה של הציבור הרחב למתקפות סייבר. במסגרת שבוע הגנת הסייבר, שיצוין בישראל בשבוע הבא, 25 עד 29 באוקטובר 2020, יציע מערך הסייבר הלאומי, בשיתוף כ-120 חברות, משרדי ממשלה, ורשויות מקומיות, מגוון פעילויות מקוונות, שמטרתן להניע את הציבור הרחב ליישם צעדים פשוטים לחיזוק ההגנה על המידע האישי ולצמצם בכך את החשיפה למתקפות סייבר. 

במרכז המבצעי של מערך הסייבר הלאומי, אליו ניתן להגיע בחיוג חירום חינם 119, התקבלו בשנה האחרונה (ספטמבר 2019 עד ספטמבר 2020) כ-10,000 דיווחים על אירועי סייבר, שרבים מהם הגיעו מאזרחים, שדיווחו על פריצה לרשתות החברתיות, לנתב ולמצלמות הביתיות, לחשבונות הדוא"ל הפרטיים, על הודעות סחיטה ועוד.

כדי להגביר את ההגנה של כל אחד, יצא המערך בשבוע הבא בקמפיין נרחב, שקורא לאזרחים "לקחת דקה" כדי לחזק את ההגנה על המידע האישי שלהם. במסגרת זו יוצעו מדריכים וטיפים קלים ליישום, בנושאים שונים.

להלן כבר כעת טיפים קלים ליישום:


קחו דקה להגן על הדוא"ל:
1.    בחרו ספק מוכר - בחרו ספק שירות דואר אלקטרוני מוכר המספק יכולות אבטחה כגון אימות דו שלבי, אמצעי לסינון דואר זבל, התרעות במקרה של גישה לא מורשית וכו'.
2.    היו חשדניים - אם קיבלתם הודעה המכילה תוכן חשוד או משולח לא מוכר, אין ללחוץ על קישורים או לפתוח צרופות. חשוב לבחון: האם הנכם מצפים לקבל הודעה זו? מי השולח?
3.    צמצמו את השימוש ברשתות ציבוריות - דוגמת רשת WiFi בבית קפה, בעת גישה לדואר אלקטרוני. יש להעדיף שימוש בחיבור ישיר, דוגמת גלישה דרך ספק הסלולר.
4.    הימנעו מכניסה לחשבון הדואר האלקטרוני ממחשבים ציבוריים - כגון באינטרנט-קפה, ספריות ציבוריות וכו'. אם בכל זאת נאלצתם לעשות זאת, הקפידו להתנתק מהשירות בסיום השימוש ולמחוק את היסטוריית הדפדפן.
5.    הפרידו תיבות דוא"ל בין דוא"ל אישי לדו"אל המשמש לצרכי עבודה.

קחו דקה לרענן גיבויים:

גיבויים הם הדרך שלכם לשחזר את המידע במידת הצורך:

1.    ודאו כי כלל המכשירים ברשותכם מגובים - מחשב נייח ונייד, סמארטפון וטאבלט.
2.    בצעו גיבויים במספר ערוצים במקביל-  התקן או כונן חיצוני /DOK /ענן וכו'.
3.    במקרה של גיבוי לענן -  ודאו כי שירות הגיבוי מספק הצפנה של הנתונים ואימות דו-שלבי. בסיום ביצוע גיבוי לענן חשוב לזכור להתנתק מהשירות.
4.    גיבוי אוטומטי-  רוב פתרונות הגיבוי מאפשרים להגדיר לוח זמנים לגיבוי אוטומטי, על כן ודאו כי הגיבויים במכשירכם מבוצעים באופן סדיר.
5.    גיבוי לפני מסירה לתיקון-  לפני מסירת מכשירכם לתיקון, בצעו גיבוי מקיף למכשיר לפני המסירה.


קחו דקה ללמוד על סכנות ברשת:

כיצד תוכלו לזהות במהירות הודעת דיוג?

"חשבונך יחסם בתוך 24 שעות" - מי מאיתנו לא יגיב במהירות להודעה שכזו?

הנדסה חברתית מנצלת את העובדה, שבני אדם עשויים ליפול למניפולציות פסיכולוגיות, לחוסר ריכוז ואף לטעויות. תקיפה באמצעות ניצול החולשה האנושית מאפשרת לתוקף מעקף של חלק ממערכות ההגנה או כולן, בעלות קטנה ובסיכון נמוך. ביכולתכם לזהות ולעצור את תקיפת הפישינגכדי להגן על עצמכם, על הנכסים, החשבונות ועל מקום העבודה שלכם. פישינג עלול להגיע כקישור לאתר מתחזה, כהודעת דוא"ל, כהודעת טקסט, בווטסאפ ובצורות אחרות.

דוגמאות להונאות דיוג:

1.    קבלת דואר אלקטרוני מזויף הנראה כאילו נשלח מצוות התמיכה, שמבקש להיכנס לקישור ולהזין בו את שם המשתמש והסיסמה.
2.    קבלת דואר אלקטרוני מזויף הנראה כאילו נשלח מחברה לגיטימית למשלPaypal , אמזון, חברת אשראי, בנק וכו', שמבקש להיכנס לקישור ולהזין בו את שם המשתמש והסיסמה. לעיתים המשתמש אף יתבקש להזין פרטים נוספים, לכאורה, לצורך אימות נוסף ו"בטוח", כדוגמת פרטי אשראי, מספר טלפון, כתובת מגורים, שאלות אבטחה ועוד.
3.    פרסומת באתר אינטרנט המציגה הצעה אטרקטיבית (לרוב מפוקפקת) המובילה לאתר זדוני או מתחזה.
4.    הודעת אזהרת אבטחה המתריעה לכאורה על פריצת אבטחה ומציעה לנתקף להחליף סיסמה בקישור שנשלח.
5.    הודעת טקסט "סמישינג" - שליחת הודעת פישינג באמצעות SMS או WhatsApp עם קישור לאתר או להורדת אפליקציה.

8 טיפים לזיהוי הודעות דיוג:
1.    בדקו את כתובת הדואר האלקטרוני של השולח. אם אתם רגילים לקבל הודעות מארגון מסוים, והפעם קיבלתם את ההודעה מגורם אישי, כמו @gmail.com ייתכן שמדובר בתוקף פוטנציאלי.
2.    שימו לב לדואר אלקטרוני הכולל ביטויים לא שגרתיים - שגיאות כתיב וניסוח שאינו קולח. ברוב מקומות העבודה בודקים בקפידה דוא"ל המיועד לתפוצה רחבה לפני שהם שולחים אותו.
3.    אם לארגון מאובטח (כגון בנק) קיים צורך ליצור מכם קשר, הוא אמור לדעת את השם והפרטים שלכם. בנוסף, בדקו האם ציפיתם לקבל דואר אלקטרוני מגורם זה.
4.    היו חשדנים כלפי דואר אלקטרוני הכולל קריאות לביצוע פעולות מידיות או ניסיונות ליצירת מצב של דחיפות - זו טכניקה נפוצה הנועדה לגרום לאנשים לפעול תחת לחץ כדי לגרום להם לבצע טעות
5.    יש להפעיל שיקול דעת לגבי צרופות וקישורים שהגיעו מגורם לא-מוכר, או אף מגורם מוכר אך באופן בלתי צפוי - אם ההודעה מנסה לשכנע את הנמען להסיר מנגנון אבטחה מסוים, אין לבצע זאת ללא היוועצות בגורם רלוונטי.
6.    אם נשלח קישור המציע לכם לבצע פעולה כלשהי באתר המוכר לכם, גשו לאתר ולא דרך הקישור באופן ישיר - דרך כתובת הURL-
7.    היו חשדנים כלפי קבצים מצורפים - פתחו רק את הצרופות ממקור או מכתובת הדואר אלקטרוני של שולח, שציפיתם לו. במידה ואינכם בטוחים, צרו קשר עם השולח באמצעי תקשורת אחר כגון טלפון, מסרון, הודעת וואטסאפ וכד'.
8.    הודעות המכילות הבטחות או הצהרות בלתי סבירות הן בד"כ כאלו - לא סבירות ומזויפות (כגון הבטחה לזכייה במוצר נחשק).

קחו דקה להגן על המידע בזמן עבודה מהבית:

הצעדים שכדאי לבצע כדי לעבוד בצורה בטוחה מהבית:

1.    הפרדת תיבות דוא"ל-  הפרידו בין הדוא"ל האישי לדוא"ל העבודה והפעילו אימות דו שלבי בכל חשבון המאפשר זאת.
2.    אנטי וירוס וחומת אש - ודאו כי על מחשבכם מותקן לכל הפחות אנטי וירוס וחומת אש.
3.    עדכוני תוכנה -  הגדירו למחשב עדכוני תוכנה אוטומטיים.
4.    השתמשו ברשת אלחוטית מאובטחת בלבד-  כזו המאובטחת בסיסמה. בנוסף ודאו כי הנתב הביתי שלכם מאובטח.
5.    גיבויים - הקפידו על ביצוע גיבויים לכל המידע האגור במחשבכם. כך, שבמקרה של פריצה או השבתה של המחשב, ניתן יהיה לשחזר את המידע. מומלץ לבצע את הגיבוי במספר מקומות במקביל כמו התקן חיצוני נייד ובענן.

קחו דקה לשמור על חשבון הווטסאפ שלכם:

כך תחזקו את ההגנה על הווטסאפ האישי ב-5 צעדים פשוטים לביצוע:

1.    אימות דו שלבי -  צרו בחשבונכם אימות דו שלבי המורכב מקוד PIN  בן 6 ספרות כאמצעי בטיחות נוסף. היכנסו להגדרות> חשבון> אימות דו-שלבי> הפעל.
2.    הורדת קבצים -  הגדירו אילו קבצים תרצו, שהאפליקציה תוריד למכשירכם באופן אוטומטי. כנסו להגדרות> שימוש בנתונים ואחסון> הורדת מדיה אוטומטית.
3.    אל תמסרו את הקוד שלכם -  זכרו, אף פעם אפליקציה לא תבקש את קוד האימות של מישהו אחר דרככם, משמע, גם אם בן דוד שלך מבקש ממך את קוד האימות "שלו", שהגיע אליך - זה חשוד ובוודאות מדובר בקוד האישי שלך!
4.    התנתקות בעת סיום השימוש ב-- WhatsApp Web בצעו התנתקות ישירות מעמוד החשבון. ודאו מדיי פעם האם השארתם את החשבון Whatsapp web פתוח.
5.    הגדרות פרטיות - הגדירו על פי העדפותיכם מי יוכל לראות את תמונת הפרופיל שלכם/מתי נראיתם לאחרונה/כל מידע אודותיכם - כולם, אנשי קשר בלבד או אף אחד. עשו זאת דרך כניסה להגדרות> פרטיות> מי יכול לראות את הפרטים האישיים שלי.
 
קחו רגע להגן על החשבון ברשתות החברתיות:
למי יש גישה לנתונים שלך? כאן תמצאו המלצות שמטרתן לצמצם במספר צעדים פשוטים ומהירים את סיכוני הסייבר ברשתות החברתיות.
רשתות חברתיות ותוכנות להעברת מסרים מאפשרות לנו ביום יום לתקשר, לפרסם, לעדכן ולשתף את הציבור בנעשה ועוד. לצד היתרונות טמונות גם סכנות. שכן, רשתות חברתיות משמשות לרוב את העובדים באופן פרטי, והשימוש בהן לעיתים אינו מוגדר במדיניות או במערכות ההגנה הארגוניות, הן יכולות לשמש כווקטור כניסה של נוזקות לרשת הארגונית, או כאמצעי להנעת עובדים לביצוע פעולות בדרך של הנדסה חברתית.

המלצות בסיסיות: 
  • הגדירו אימות דו שלבי (2FA) בכל חשבון המאפשר זאת.
  • אל תמסרו קוד אימות שהגיע אליכם - מדובר בקוד שלכם.
  • רצוי להימנע משימוש באותה הסיסמה לשירותים וחשבונות שונים ברשת.
  • זכרו תמיד שסיסמאותיכם אישיות ואין לשתף אותן עם אף גורם.
  • ניתן להשתמש בתוכנה או אפליקציה לניהול סיסמאות, שתסייע לכם ותשמור לכם על הסיסמאות במקום אחד.
  • בדקו את ההרשאות, שנתתם לאפליקציה, והגדירו אפשרויות שחזור וגיבוי.
  • בדקו לעיתים קרובות את רשימת החברים שלכם. שמרו על "חברויות" רק עם אנשים, שאתם מכירים וסומכים עליהם.
  • זכרו שכל ה"חברים" שלכם יכולים לראות כל מידע על פעילותיכם, חייכם האישיים או חייכם המקצועיים, שאתם מפרסמים ומשתפים.
  • בדקו, שמשפחותיכם וחבריכם נוקטים באמצעי זהירות דומים בחשבונותיהם. הגדרות הפרטיות והשיתוף שלהם, יכולות לחשוף את נתוניכם האישיים.
  • השתמשו בהגדרות דפדפן מאובטחות במידת האפשר, ופקחו על היסטוריית הפעילות באפליקציה שלכם כדי להבטיח שאתם מזהים את כל נקודות הגישה מהן חשבונכם מחובר.
  • זכרו, שגם בעת הגבלת שיתוף המידע מצפייה ציבורית לצפייה פרטית, לשירות עדיין יש גישה לנתונים שלכם ועלול לשתף אותם עם צדדים שלישיים.
  • העדיפו להשתמש בסיסמה ארוכה המורכבת מביטוי/משפט, שלבו בה אותיות גדולות וקטנות, מספרים וסימנים מיוחדים .!#$@
  • ברגע שאתם לוחצים על מודעה המופיעה בפוסט ממקור לא ידוע, זה עלול להוביל אתכם לאתר מתחזה. שימו לב על מה אתם לוחצים ובדקו תמיד אם אותו פוסט הוא אכן ממקור מוכר.
קחו דקה להזדהות חזקה - כך תגנו על החשבונות האישיים:
המכשיר נגנב? פרצו לחשבון? שימוש בהזדהות חזקה יכול למנוע גישה למכשירים ולמידע.
מהי הזדהות חזקה ולמה זה חשוב?
איך ניתן להקשות על פריצה לחשבונות האישיים? תהליך של אימות ב-2 שלבים או באמצעות 3 גורמים יהווה הזדהות חזקה. שימוש במספר אמצעים כמו סיסמה וטביעת אצבע יקשה על פריצה לחשבונות ויהוו מחסום נוסף.

בדיוק כמו שבכדי למשוך כסף מהבנק או לצאת מהארץ אנו נדרשים להזדהות בעזרת אמצעי זיהוי - כרטיס אשראי, דרכון - כך גם במרחב האינטרנט, שירותים מקוונים ואפליקציות רבות יבקשו מאתנו להזדהות כדי להשתמש בשירותיהם. תהליך ההזדהות הבסיסי מורכב לרוב משם משתמש וסיסמה - כיום קל יחסית לגורמים זדוניים לפרוץ מנגנון זה ולכן יעילותו בהגנה עליך ועל המידע שלך נמוכה.

לעומתו, בתהליך הזדהות חזקה, ניתן להשתמש במספר מזהים אישיים שונים (2 ויותר) כדי להוכיח את זהות המשתמש. בהקבלה, כדי למשוך כסף מכספומט המשתמש נדרש גם לכרטיס האשראי הפיזי (עליו מוטבע "שם המשתמש" - מספר תעודת הזהות) ובנוסף נדרש להקיש קוד סודי.

ככל שהמידע עליו רוצים להגן רגיש יותר, כך חשוב להשתמש לפחות ב-2 מזהים אישיים, ובדגש על שימוש במזהים הנחשבים "חזקים" יותר מבחינה אבטחתית המוגנים יחסית יותר מפני פריצות ע"י האקרים. נכון, שימוש במספר מזהים לצורך הזדהות עלול לקחת עוד דקה מזמנך, אבל יכול לחסוך לך הרבה כאב ראש בהמשך.

בנוסף, ברוב האפליקציות יש צורך להגדיר ו"לבזבז" את הדקה הזו בהתחברות הראשונה ממכשיר חדש. אך בזכות דקה זו ניתן למנוע מצבים העלולים לעלות לכם ביוקר, כמו גניבת מידע, גניבת זהות, או אף גניבת כסף.

סוגי אמצעים לביצוע הזדהות חזקה
אילו אמצעים עומדים לרשותנו כדי לאמת את הזהות שלנו?
  • ידע-  משהו שידוע לך כמו סיסמה, קוד, דפוס נעילת מסך.
  • החזקה או בעלות - משהו שיש רק לך כמו תעודה חכמה המכילה שבב עם מידע אישי או מכשיר נייד המאפשר לקבל קוד חד פעמי ישירות אליו.
  • תכונה פיזית - מאפיינים ביומטריים כמו טביעת אצבע, זיהוי פנים או זיהוי קולי.
אז מה כדאי לעשות?
להגדיר הזדהות חזקה - אימות בעזרת מספר אמצעים - בכל אחד מהאפליקציות והחשבונות שברשותך המאפשרים זאת.
איך כדאי לבחור אמצעי זיהוי?
  • הדירוג של האמצעים מהחלש לחזק הוא: סיסמה אישית >  קוד ב-SMS > תעודה חכמה או אפליקציית אימות על גבי המכשיר הנייד מזהה ביומטרי כמו טביעת אצבע, זיהוי פנים או זיהוי קולי.
  • עדיף לבצע שילוב של אמצעים שונים זה מזה. למשל, אימות דו שלבי המוכר לכם הוא זיהוי ב-2 שלבים ע"י סיסמה בשלב ראשון וזיהוי נוסף בשלב שני. למשל, המזהה הראשון: שם משתמש וסיסמה אישית, המזהה השני: מזהה ביומטרי (טביעת אצבע) או אפליקציית אימות/הודעת טקסט או כרטיס/תעודה חכמה.
  • שימוש ב-3 אמצעים מכונה לרוב "אימות רב-גורמי .(MFA) למשל, המזהה הראשון: שם משתמש וסיסמה אישית, המזהים השני והשלישי: אפליקציית אימות/הודעת טקסט + מזהה ביומטרי (טביעת אצבע/זיהוי פנים). 
איך לבצע אימות דו שלבי בחשבונות? 
ביצוע אימות דו שלבי בווטסאפ 
ביצוע אימות דו שלבי ברשתות החברתיות 
      
NORDVPN



 
 
Bookmark and Share


 

LIVECITY

לוח מודעות

למה צריך אתר עיתונות עצמאי וחופשי בתחום ההיי-טק? - כאן

שאלות ותשובות לגבי האתר - כאן

מי אנחנו? - כאן.

מחפשים הגנה מושלמת על הגלישה הניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף? הפתרון הזול והטוב בעולם - כאן.

לוח אירועים וכנסים של עולם ההיי-טק - כאן.

מחפש מחקרים? מאות מחקרים מצויים כאן

מחפש תוכנות חופשיות? תוכל למצוא משחקיםתוכנות לפרטיים ותוכנות לעסקיםתוכנות לצילום ותמונות, הכל בחינם.


מעוניין לבנות ולתפעל אתר אישי או עסקי מקצועי? לחץ כאן.

שימרו על עצמכם והישמעו להוראות פיקוד העורף!!!!
 





6.1.25 - כח המוח - יכולות המוח האנושי בעידן הבינה המלאכותית

לוח האירועים המלא לגולשים מצוי כאן.

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד עורף. ורק בריאות לכל קוראינו!!!
 

 

הכי ניצפים 

המחדל הגדול: איך המתקפה נעלמה מעיני המודיעין והטכנולוגיות שלו?- כאן 

תאגיד השידור - "עלינו". איך עשו עלינו סיבוב והשאירו את אגרת הטלוויזיה - כאן

כל מה שלא מספרים לכם בתחום "השוק הסיטונאי" - פרק א': בזק - כאן

כמה מפסידים בביצועים של הפס הרחב במעבר ל"שוק הסיטונאי"? - הרבה - כאן

למה בכלל צריך להחליף / לרכוש נתב במעבר ל"שוק סיטונאי"? - כאן

איך אני יודע כמה מגהרץ יש בחיבור LTE? מי ספק הסלולר המהיר בישראל? - כאן

חשיפת מה שאילנה דיין לא פרסמה ב"ערוץ 2" על תעלולי השר משה כחלון - כאן

ההגנה המושלמת על הגלישה ניידת והנייחת ועל הפרטיות מפני כל תוקף - כאן

המשך חשיפת הבלוף ששמו "מהפיכת הסלולר" ואיך מסרסים את הנתונים לציבור - כאן

סיכום ביקור בסיליקון ואלי - למה 3 הגדולות משקיעות ומפתחות באותם תחומים - כאן

שלמה פילבר (עד לאחרונה מנכ"ל משרד התקשורת) - עד מדינה? הצחקתם אותי! - כאן

"יש אפליה בחקירה"? חשיפה: למה השר משה כחלון לא נחקר עד היום? - כאן

חשיפת חשד לשחיתות הדומה לזו של "תיק 4000" אך בתחום הסלולר - כאן

חשיפת מה שלא רוצים  שתדעו בעניין פריסת אנלימיטד (בניחוח בלתי נסבל) - כאן

חשיפה: איוב קרא אישר לקבוצת סלקום בדיוק מה שביבי אישר ל-Yes ולבזק - כאן

האם השר איוב קרא היה צריך בכלל לחתום על האישור, שנתן לקבוצת סלקום? - כאן

האם ביבי וקרא קבלו בכלל תמורה עבור ההטבות הרגולטוריות שנתנו לסלקום? - כאן

המסמכים בנושא בזק-Yes (תיק 4000) מוכיחים "תפירת תיק" לאיש הלא נכון! - כאן

עובדות ומסמכים המוסתרים מהציבור: האם ביבי כשר תקשורת עזר לקב' בזק? - כאן

מה מקור ה-Fake News שהביא לתפירת תיק לביבי והעלמת החשודים הנכונים - כאן

אחת הרגליים של "תיק 4000 התפור" התמוטטה היום בניצחון (כפול) של בזק - כאן

איך כתבות מפנקות הפכו לפתע לטובת הנאה שהיא מיסודות עבירת השוחד? - כאן

שערוריית הקנס הענק על בזק וחשיפת "תעודת הביטוח" של נתניהו בתיק 4000 - כאן

תיק 5000: סלקום - IBC לא תפרוס סיבים ותרכב על גב הרכוש הפרטי של בזק - כאן

ערוץ 20: "תיק תפור": אבי וייס חושף את מחדלי "תיק 4000" - כאן

התבלבלתם: גיא פלד הפך את כחלון, גבאי ואילת לחשודים המרכזיים בתיק 4000 - כאן

פצצות בתיק 4000: האם היו בכלל התנגדויות למיזוג בזק-יס? - כאן

נמצא מסמר נוסף בארון הקבורה של תיק 4000 התפור - כאן

נחשפה עוד עובדה חשובה בדרך אל ההלוויה של תיק 4000 - כאן

תיק 4000 לא הושלם: האם היועמ"ש קיבל את כל המידע הנחוץ לחקר האמת? - כאן

תיק 4000: גם תקנות התקשורת התומכות בגרסת נתניהו לא נכללו בחקירה - כאן

חשיפת שקרים נוספים בתיק 4000: הטעיית הציבור נמשכת ללא הרף - כאן

תיק 4000: נחוצה ועדת חקירה ממלכתית לגבי "אישום" שר התקשורת - נתניהו - כאן

תיק 4000: היועמ"ש לממשלה אישר "מיזוג" בזק-יס. צריך ועדת חקירה ממלכתית - כאן

אוסף הטעויות בתיק 4000: "אני מאשים" - לא חתרו כלל לגילוי האמת - כאן

שערוריית תיק 4000: איך יש 2 גרסאות שונות של כתב החשדות של היועמ"ש? - כאן

ערוץ 20: אבי וייס חשף טענות שגויות בכתב החשדות נגד רוה"מ בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: חשיפת מסמך נוסף שיסייע גם הוא לחיסול תיק 4000 התפור - כאן

ערוץ 20: אבי וייס ואלי ציפורי חשפו שקרי הפרקליטות לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

תיק 4000: מתי מדוע ואיך הוא הפך מ"תיק בזק" ל"תיק תפור" ומחורר? - כאן

הספינים והשקרים בתיק 4000 חזרו. הם חלק מניסיון הפיכה שלטונית שיש לחקור - כאן

סודות ושקרים בפרקליטות והיועמ"ש: מי היה ב"ניגוד עיניינים" בתיק 4000? - כאן

תיק 4000 יושלך לפח האשפה של ההיסטוריה עקב חקירה רשלנית ללא מסמכים - כאן

תיק 4000: מסמר נוסף ענק לארון הקבורה שלו (פרי חשיפה של אלי ציפורי) - כאן

תיק 4000: בעיות זיכרון, חקירה משובשת ושקרים המכוונים להפיכה שלטונית! - כאן

חשיפות חדשות בעקבות הדלפת עדויות שלמה פילבר - "עד המדינה" בתיק 4000 - כאן

האם "תיק 4000" התפור אכן בדרכו ל"פח האשפה של ההסטוריה"? - כאן

חשיפת הכזבים של היועמ"ש מול האמת המוכחת לגבי ההדלפות בתיק 4000 - כאן

פוטש בשידור חי: את מי שהיה צריך לעצור ולחקור זה את "עד המדינה" פילבר! - כאן

תיק 4000: האם נוכל לנחש שהחשיפה כאן תהיה הגרזן הסופי שיפרק את התיק? - כאן

תיק 4000: הביזיון של כתב האישום הבדיוני דורש ועדת חקירה ממלכתית - כאן

האמת המוסתרת מהציבור בתיק 4000: פירוט 20 שקרים / אלי ציפורי ואבי וייס - כאן

איך זה שהיחיד שדיווח אמת בפרשה שהתפתחה לתיק 4000 - קיבל כתב אישום? - כאן

תיק 4000: ההדלפות לכלכליסט כביכול נגד רוה"מ דווקא מצביעות על חפותו - כאן

"נקודת האפס" - Ground Zero  שבו החלה תפירת תיק 4000 נחשף - כאן

למה לא נפתחה חקירה ב"תיק 5000" ומתבצע שימוע נוסף של הטבות ל-IBC? - כאן

החלטות של מש' התקשורת בעניין "ההדדיות" ממוטטות עוד לבנה בתיק 4000! - כאן

חשיפת הסיבה לתפירת תיק 4000 ב"נקודת האפס": "פרשת עורכי הדין"! - כאן

חשיפה בלעדית: מסתירים עוד מסמכים ש"מפוצצים" את תיק 4000 לרסיסים! - כאן

פירוט 60 שקרים בתיק 4000 (ויש עוד) שמסתירים בכוונה מהציבור! - כאן

"הנדסת התודעה" בתיק 4000 לא מסתיימת ותימשך בחודשים הבאים! - כאן

השקרים,הרמאויות, הצנזורות,העיוותים והסילופים של רביב דרוקר בתיק 4000 - כאן

חשיפת הפברוק של דרוקר שמחסלת את הראייה הישירה היחידה כנגד נתניהו - כאן

חשיפה דרמטית בתיק 4000: האם כעת התיק התפור ייפול? - כאן

איך ספינולוגים שוטפים את מוח הציבור פעם 3 בתכנית "המקור" על תיק 4000? - כאן

איך שינוי מילה אחת גם ע"י דרוקר "הפיל בפח" עדים רבים בתיק 4000? - כאן

התרגיל של שלמה (מומי) למברגר שסוגר כל חקירה שיכולה להוביל למנדלבליט! - כאן

הסתעפות תיק 4000: תיק 5000 - הטיוח הגדול כדי שהחקירה לא תגיע למנדלבליט - כאן

פשוט מדהים: התגלו כעת 2 מסמכים התומכים בגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

זה לא נגמר: נחשפו כעת עוד מסמכים המסייעים לגרסת נתניהו בתיק 4000 - כאן

הטיוח של שלמה (מומי) למברגר, שלא קורא מסמכים, כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

תעלולים חדשים של למברגר שגם ממציא וסוגר תלונה כדי להגן על מנדלבליט! - כאן

"אני מאשים": על היועמ"ש מנדלבליט לבטל היום את תיק 4000 ולהתפטר! - כאן

התמוטטות "תיק בזק" הייתה אמורה להוביל לביטול "תיק 4000": "אני מאשים!" - כאן

7 "ראיות זהב" מרכזיות בתיק 4000 שאפשר להשליך מיידת היישר לפח הזבל - כאן

עדכונים שוטפים על הסודות המסתתרים בעדות אילן ישועה בתיק 4000 - כאן

האם הגיע הזמן להעמיד לדין את תופרי התיקים ומיוחד את תופרי "תיק 4000"? - כאן

פירמידת השקרים שנבנתה ע"י היועמ"ש וגלובס סביב אילן ישועה כדי "להלבינו" - כאן

חשיפה דרמטית: אילן ישועה היה כנראה מוכן להעיד גם תחת אזהרה בתיק 4000 - כאן

האם אילן ישועה ייחקר ברשות ניירות הערך בחשדות החמורים שהתעוררו נגדו? - כאן

משפט שערוריית תיק 4000: עדכונים שוטפים ביחס למשפט נתניהו שחשוב לדעת- כאן

תיק 4000 המופרך: עדכונים שוטפים במשפט נתניהו שהציבור חייב לדעת! - כאן

חשיפת הסודות הכמוסים של ראשי הפרקליטות שמנהלים את "תיקי האלפים" - כאן

בכירים בפרקליטות ובלשכת היועמ"ש: הפרקליטות עשתה טעות בתיק 4000! - כאן

משפט "תיקי האלפים" המפוברקים נמשך: עדכונים שוטפים שהציבור אמור לדעת - כאן

גם על פי היומן של בנימין נתניהו מ-2015 - אין בסיס לכתב האישום בתיק 4000 - כאן

חשיפה: עוד ראיה מזכה לנתניהו בתיק 4000 מסתתרת בהחלטת מש' התקשורת - כאן

הסודות של ניר חפץ ואילן ישועה נחשפו באמצעות מוטי גילת שלא הבין אותם - כאן

עדכונים מהחקירה הנגדית של ניר חפץ שממשיך לפורר את תיק 4000 התפור - כאן

תפירת תיק 4000: חשיפת פרטי המפלצת של תוכנת הריגול המשטרתית אחריכם - כאן

השלכות תיק 4000: איך הלבינו את המפעל המפלצתי של הפריצות לסמארטפונים - כאן

ממצאי ועדת מררי - שקרים, טיוח ענק וזריית חול בעיני הציבור - כאן

השלכות דו"ח מררי: איך העיזה המשטרה לרמות במצח נחושה שופטים בכירים? - כאן

חשיפת מסמך מאגר המידע המשטרתי הסודי והמפלצתי על ראשי ערים ורשוית - כאן

2 הדלפות מהפרקליטות לאחר היום הראשון של החקירה הנגדית של שלמה פילבר כשאחת מהן מפילה את תיק פגסוס על המשטרה ובעקיפין על השב"כ - כאן

למה הוטל צו איסור פרסום על החשיפות בתיק 1000? כדי לחסום האמת! - כאן
 
מפלצת הפגסוס לא מסתתרת בחוק האזנות הסתר. היכן היא כן מתחבאת? - כאן

שמרו על עצמכם והישמעו להנחיות פיקוד העורף, ורק בריאות לכל קוראינו!!!

 
זרקור חברות
 
PRnews
 
NORDVPN
 
X
 
פרי הדמיון
 
טלגרם
 
לייבסיטי
 
כמה זה? השוואת מחירים
 
Amiel
 
PRNEWS
 
טלי וייס
 
 
Slideshare Linkedin Twitter
Youtube Instagram Facebook
Google+ live
Bitly Vimeo Pinterest
אנדרואידאנדרואיד-ברקוד אפל ברקודאפל

 
  מהירות גלישה Your IP
לייבסיטי - בניית אתרים